Για την επιτυχία που βιώνει μίλησε μεταξύ άλλων στο περιοδικό People και στη Φανή Πλατσατούρα, η Κόρα Καρβούνη.

Πώς αντιλήφθηκες ότι τότε έκανες επιτυχία; Από το γεμάτο θέατρο; Από το ότι έγραφαν την επόμενη μέρα τα έντυπα για σένα;

Απ’ όλα. Ήταν σαρωτικό. Ξυπνούσα κάθε πρωί και είχα δεκάδες μηνύματα που έλεγαν «πάρε την τάδε εφημερίδα, γράφει για σένα». Ύστερα, είχα φτάσει στο σημείο να έχω κλεισμένες πέντε συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις την εβδομάδα. Η ουρά στο θέατρο έφτανε μέχρι τον Σταυρό του Νότου, η παράσταση άρχιζε 21.15 και λόγω κόσμου ξεκινούσε στις 22.15. Δεν λέω ότι δεν χάρηκα. Αλλά με τρόμαξε ταυτόχρονα. Είπα «Κόρα, πρέπει να συντονιστείς με αυτή την κατάσταση και να μην ξεφύγεις. Δεν έγινε και τίποτα. Κι έγιναν και πάρα πολλά».

Και όταν καλομαθαίνεις από την αρχή στην επιτυχία, μετά τι γίνεται;

Καλόμαθα και πιο μετά. (γέλια)

Εννοώ ότι μετά δεν επιτρέπεις εύκολα στον εαυτό σου να κάνει μια αποτυχία.

Το επιτρέπεις. Κατ’ αρχάς, το ξέρεις. Προσωπικά, ξέρω από την πρώτη μέρα αν η παράσταση θα πετύχει ή όχι. Κάτι γίνεται με τη χημεία του σκηνοθέτη και όλων μας και το διαισθάνομαι. Γενικά, είμαι μια καλομαθημένη ηθοποιός. Αυτό είναι γεγονός. Δηλαδή έχω παίξει σε πολύ μεγάλες επιτυχίες. Παρ’ όλα αυτά, έχω παίξει και σε αποτυχίες. Και δεν πειράζει!

Στην πραγματικότητα πέτυχες ακολουθώντας τον πιο δύσκολο δρόμο.

Το θέατρο! Ναι! Σε μένα και σε άλλες ηθοποιούς της γενιάς μου συνέβη αυτό, και έχουμε ανοίξει δρόμο πιστεύω, γιατί συμβαίνει πολύ συχνά πια. Βλέπουμε συνέχεια να βγαίνουν νέα παιδιά αποκλειστικά από το θέατρο. Και ύστερα ανοίγουν πόρτες στο σινεμά και στην τηλεόραση.