Η Δανάη Στράτου κατάφερε να «σταθεί» στο κόκκινο χαλί της Βενετίας, το περασμένο Σάββατο, στην πρώτη προβολή της ταινίας του Γαβρά, η οποία ήταν εμπνευσμένη από το βιβλίο του συζύγου της Γιάνη Βαρουφάκη Adults in the room.

Η κυρία Στράτου εμφανίστηκε υπέρλαμπρη φορώντας ένα φόρεμα, που κατά δήλωσή της στο Facebook είχε σχεδιάσει μόνη της και την είχαν βοηθήσει στην υλοποίηση του, η Μαρία Λαλαούνη σε ό,τι αφορά στο κόσμημα και ο εξαιρετικός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας σε ό,τι αφορά το φόρεμα.

Όπως φαίνεται, το συγκεκριμένο στιλ αρέσει ιδιαίτερα στην Δανάη Στράτου αφού το φουστάνι για το Φεστιβάλ της Βενετίας παρουσίαζε μεγάλες ομοιότητες με το νυφικό της!

Δανάη Στράτου και Γιάνης Βαρουφάκης παντρεύτηκαν πριν μερικά χρόνια. Οταν ο κ. Βαρουφάκης έγινε υπουργός (και λίγο νωρίτερα όταν με τις απόψεις του περί Grexit είχε αρχίσει να τραβά επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας) ήρθε στη δημοσιότητα μια και μοναδική φωτογραφία από το γάμο του ζευγαριού.

Σε αυτή διακρίνεται ο γαμπρός αλλά και η νύφη Δανάη Στράτου. Το καρέ δεν είναι μακρινό, αλλά κοντινό, οπότε, διακρίνεται ξεκάθαρα το μπούστο του νυφικού. Και ήταν ακριβώς ίδιο με του φορέματος που φορούσε το Σάββατο στη Βενετία η Δανάη Στράτου: Ενα κόσμημα με αρχαιοελληνικό μαίανδρο. Τη γραμμή του νυφικού δεν τη γνωρίζουμε αλλά τουλάχιστον μέχρι τη μέση πρέπει να ακολουθεί το στιλ του φορέματος της Βενετίας. Σε λευκό χρώμα βέβαια.

stratouu.jpg

 

dstratou.jpg