Justin Bieber: Ξεκίνησα τα σκληρά ναρκωτικά στα 19 μου και κακομεταχείριστηκα όλες τις σχέσεις μου

|
THESTIVAL TEAM

Για το παρελθόν του, τις καταχρήσεις με τα σκληρά ναρκωτικά, τις τοξικές σχέσεις και την ασέβεια που έδειχνε απέναντι στις γυναίκες καθώς επίσης και την μάχη του με την κατάθλιψη, μίλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,  ο πασίγνωστος τραγουδιστής, Justin Bieber.

«Είναι δύσκολο να σηκωθείς από το κρεβάτι με τη σωστή στάση απέναντι στη ζωή όταν έχεις συγκλονιστεί από τη ζωή που έζησες στο παρελθόν, τη δουλειά σου, τις ευθύνες, τα συναισθήματα, την οικογένεια, τις συντρόφους σου, τις σχέσεις σου.

Όταν νιώθεις ότι θα έχεις μπελάδες, μετά από μπελάδες. Όταν προβλέπεις την ημέρα σου, μέσα από τα “φίλτρα” του φόβου και περιμένεις ακόμη μία άσχημη ημέρα.

Ο κύκλος της απογοήτευσης που φέρνει απογοήτευση. Κάποιες φορές φτάνεις στο σημείο να μην θες να ζήσεις άλλο! Όταν νιώθεις ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Mπορώ να σε καταλάβω απόλυτα. Συμπάσχω μαζί σου. Δεν μπορώ να αλλάξω την νοοτροπία μου. Είμαι τυχερός γιατί έχω ανθρώπους να με ενθαρρύνουν να συνεχίσω.

Βλέπεις έχω πολλά χρήματα, αμάξια, ρούχα, βραβεία αλλά ακόμη ένιωθα κενός. Έχεις δει τις στατιστικές για τα παιδιά – σταρ και για το πώς εξελίχθηκε η ζωή τους;

Υπάρχει μία τρελή πίεση και ευθύνη για έναν παιδικό εγκέφαλο που δεν έχει αναπτυχθεί ακόμα.

Βλέπεις δεν μεγάλωσα σε ένα σταθερό περιβάλλον. Οι γονείς μου χώρισαν στα 18 τους. Δεν είχαν χρήματα, ήταν ακόμη πολύ νέοι και επαναστάτες…

Βρέθηκα στα 13 μου χρόνια, από μία μικρή πόλη που ζούσα με εκατομμύρια θαυμαστές που μου έλεγαν πόσο πολύ με αγαπούσαν και πόσο σπουδαίος ήμουν. Ακούς αυτά τα πράγματα και σταδιακά αρχίζεις να τα πιστεύεις.

Στα 18 μου χρόνια, χωρίς να έχω τριβή με τον πραγματικό κόσμο, είχα εκατομμύρια δολάρια και πρόσβαση σε ό,τι και αν ήθελα. Αυτό είναι ένα τρομακτικό σενάριο για τον καθένα.

Μέχρι τα 20 μου έκανα όλες τις λάθος επιλογές που θα μπορούσα να κάνω και από το πιο αγαπητό αγόρι, έγινα ο πιο γελοιοποιημένος, καταδικαστέος, μισητός άνθρωπος του κόσμου.

Ξεκίνησα τα σκληρά ναρκωτικά στα 19 μου και κακομεταχείριστηκα όλες τις σχέσεις μου. Ήμουν μνησίκακος, δεν έδειχνα σεβασμό στις γυναίκες και ήμουν θυμωμένος.

Κρατούσα απόσταση από όλους τους ανθρώπους που με αγαπούσαν και κρύφτηκα από όλα. Μου πήρε χρόνια για να αλλάξω», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.