Ειρήνη Στεριανού: Η απάντησή της στα σχόλια ηθοποιών για τη συμμετοχή της σε σειρά

|
THESTIVAL TEAM

Πριν λίγες ημέρες, η Ειρήνη Στεριανού, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού του Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως θα συμμετέχει στη νέα κωμική σειρά του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας» σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

Μετά την αποκάλυψη της συγκεκριμένης είδησης, οι ηθοποιοί Θοδωρής Ρωμανίδης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γκέλυ Γαβριήλ ξέσπασαν μέσα από τα social media.

Αμέσως μετά τις αναρτήσεις των τριών ηθοποιών και τα επικριτικά σχόλια, η Κλάρα Ασημακοπούλου επικοινώνησε με την Ειρήνη Στεριανού για λογαριασμό της «Espresso».

«Σέβομαι πολύ όλους αυτούς τους ηθοποιούς που έκαναν σχόλια, γιατί έχουν κάνει μεγάλη καριέρα όλοι τους, όπως σέβομαι και την άποψη τους. Εγώ δεν είμαι ηθοποιός ούτε δηλώνω ηθοποιός.

Η υποκριτική είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και έχω ξεκινήσει μαθήματα, αλλά σίγουρα δεν είμαι ηθοποιός. Όσο για την επιλογή μου να παίξω στη σειρά, δεν εξαρτήθηκε μόνο από μένα, ήταν και επιλογή του σκηνοθέτη και των υπόλοιπων συντελεστών.

Θεωρώ ότι καλό είναι να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί ρόλοι για όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

zappit.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.