Ευρυδίκη – Μπόμπ Κατσιώνης: Σήμερα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Τρίτο στεφάνι σήμερα για την Ευρυδίκη! Η γνωστή τραγουδίστρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της Μπομπ Κατσιώνης ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας και είναι full in love. Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ζει κάτω από την ίδια στέγη από το 2016 αποφάσισε πως η φετινή χρονιά θα είναι η τυχερή του και θα ενωθεί απόψε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αθήνα.

Κουμπάροι τους θα είναι οι δυο καλοί τους φίλοι Έλενα Γεωργανά και ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ το ζευγάρι, όπως έχει δηλώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια από την Κύπρο θα κάνει ένα rock n’ roll γάμο! Η Ευρυδίκη μάλιστα, σε συνέντευξή της, όταν είχε ερωτηθεί αν θέλει τρίτο στεφάνι είχε δηλώσει πως «Κάποτε έλεγα «όχι», τώρα λέω «γιατί όχι;». Οι τελευταίες πληροφορίες, επίσης, θέλουν την δημοφιλή τραγουδίστρια να επιλέγει για την ημέρα του γάμου της νυφικό δια χειρός του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας, Στέλιου Κουδουνάρη! Η Ευρυδίκη και ο κριτής του My Style Rocks διατηρούν στενή φιλία και δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάποιον άλλον για το νυφικό της!

Αμέσως μετά το μυστήριο πρόκειται να ακολουθήσει prive γαμήλιο party, στο οποίο θα δώσουν το παρών μόνο κοντινοί συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν δροσερά cocktails!

bobkatsionis_69130800_182147226149846_3353067953758511586_n-860x683.jpg

Η γνωριμία και ο έρωτας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν λίγα χρόνια με ένα μήνυμα στο Facebook. Είχε βέβαια να κάνει με δουλειά, αλλά ήταν σίγουρα η αρχή μιας πολύ ρομαντικής ιστορίας αγάπης. Ο Μπομπ, που ήταν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της Ευρυδίκης είχε γράψει ένα τραγούδι για εκείνη και αυτή ήταν η αρχή της συνεργασίας τους, που εξελίχθηκε σε δυνατό Love story!

«Είναι ένας πολύ γνωστός μουσικός στον χώρο του, είναι στην metal σκηνή κι έχει κάνει πολλά σημαντικά πράγματα, κυρίως στο εξωτερικό. Αν δεν παρακολουθείς αυτή την μουσική, δεν τα γνωρίζεις αυτά. Μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω και κολακεύτηκα και από το μήνυμα και από τον τρόπο που με πλησίασε. Όταν βρεθήκαμε και άκουσα το τραγούδι που είχε γράψει για μένα, ενθουσιάστηκα. Συναντηθήκαμε για το τραγούδι και μετά πήγαμε πιο πέρα. Αρχίσαμε να δουλεύουμε πολύ μαζί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη!

Το ζευγάρι, μάλιστα, λίγες μέρες πριν το γάμο του έκανε και ένα μεγάλο bachelor party, με τον Μπομπ Κατσιώνη να διασκεδάζει με τους φίλους του και την Ευρυδίκη να γλεντά ως τις πρώτες πρωινές ώρες με την κουμπάρα της και όλο το bachelorette team της! Δες εδώ όλα όσα έγιναν στο bachelorette της Ευρυδίκης!

Μάλιστα, πριν μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την προηγούμενη Κυριακή, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια όμορφη βόλτα στην θάλασσα μαζί με τους κουμπάρους του με σκοπό να περάσουν ποιοτικό χρόνο, λίγο πριν την μεγάλη μέρα. Οι προετοιμασίες του γάμου έφεραν την Ευρυδίκη και τον Μπομπ ακόμη πιο κοντά με την Έλενα και τον Γιώργο και με την βόλτα δίπλα στο κύμα κατάφεραν να χαλαρώσουν λίγο.

Μάλιστα, κάτι που λίγοι γνωρίζουν ο κουμπάρος του ζευγαριού, o Γιώργος Γιαννόπουλος, εκτός από καλός φίλος του Μπομπ είναι και συνεργάτης του καθώς μόλις αυτή την εβδομάδα λανσάρουν μαζί το νέο συγκρότημα του Γιώργου (και το εξαιρετικό album που έχει συνθέσει ο ίδιος).

Μπαίνοντας μάλιστα, στην τελική ευθεία, η Ευρυδίκη ανέβασε ένα post στο Instagram της αποκαλύπτοντας πως «μετρά αντίστροφα» για το γάμο! Από την άλλη, ο μέλλοντας σύζυγος της τραγουδίστριας δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τη γυναίκα της ζωής του, με αφορμή την επέτειο τους! Βλέπεις εχθές το ζευγάρι που αναμένεται να παντρευτεί σήμερα έκλεισε τέσσερα χρόνια σχέσης!

evridikiofficial_67820900_799738660424515_8743441800198559456_n.jpg

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.