Ο Mike σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Omikron και τον Γιώργο Πράσινο, απάντησε σε όλες τις προσωπικές ερωτήσεις.

Και στην Κύπρο, φαίνεται πως σε αγαπάνε πολύ. Έχεις πολλούς θαυμαστές, το νέο σου τραγούδι, το «Καρμικά», που κυκλοφορεί από την «Panik Records», είναι σε υψηλές θέσεις στα airplays, ενώ οι εμφανίσεις σου -όποτε έρχεσαι- γνωρίζουν επιτυχία.

Λατρεύω την Κύπρο, είναι ένας ωραίος τόπος, με υπέροχους και φιλόξενους ανθρώπους, όπου θέλω πάντα να επιστρέφω. Μου έκανε εντύπωση πόσο δοτικοί είναι οι άνθρωποι – πριν καν χρειαστούμε ή ζητήσουμε κάτι, μας το είχαν φέρει. Η τελευταία φορά που ήρθα στην Κύπρο ήταν πριν από δύο μήνες περίπου. Γυρίζοντας στο ξενοδοχείο, στο lobby, ήρθε μια κοπέλα που είχε έρθει στην συναυλία και μου είπε ωραία λόγια για την εμφάνισή μου – ήταν το ωραιότερο «κλείσιμο» για εκείνη τη βραδιά.

Τι είναι αυτό που απεχθάνεσαι να σου κάνει μια θαυμάστρια;

Να με ρωτάει για τα προσωπικά μου. Και να θέλει να μάθει το πρόγραμμα μου, όπως το να με ρωτάει πού θα πάω μετά και τι θα κάνω. Προσωπικά, είμαι πολύ διακριτικός ακόμα και με τους πιο στενούς μου ανθρώπους. Οπότε, το να με ρωτάει κάποιος, κυρίως κάποιος που δεν γνωρίζω κιόλας, είναι κάτι που δεν μου αρέσει.

Έχει τύχει να σε προσεγγίσει ερωτικά θαυμάστριά σου;

Αρκετές φορές (γελάει πονηρά). Γενικά, το καμαρίνι μου είναι πάντα ανοιχτό σε όποιον θέλει να με δει.

Έχεις βγει ραντεβού με κάποια θαυμάστριά σου που ήρθε στο καμαρίνι;

Όχι, ποτέ. Δεν έχει τύχει.

Πώς αντιδράς στο φλερτ από κάποιον άνδρα;

Φυσιολογικότατα. Όπως και όταν προέρχεται από μια γυναίκα.

Σε έχει φέρει κάποιος άνδρας σε δύσκολη θέση, στο πλαίσιο του φλερτ;

Έχω βρεθεί αρκετές φορές σε δύσκολη θέση. Κάποιοι, όπως και κάποιες, ήταν περισσότερο διαχυτικοί από όσο έπρεπε. Από τη στιγμή που δεν ενδιαφερόμουν, ήμουν πιο μαζεμένος και αυστηρός στις δικές μου αντιδράσεις.