Ο Παύλος Χαϊκάλης αδυνάτισε…και του πάει πολύ! (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Ιδιαίτερα αδυνατισμένος εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς φαίνεται να έχει χάσει αρκετά κιλά.

Τα περιττά κιλά του δημοφιλούς ηθοποιού αποτελούν παρελθόν και όπως φαίνεται του πάει πολύ αυτή η αλλαγή, καθώς δείχνει ιδιαίτερα κομψός και ανανεωμένος. Όταν είχε ερωτηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη αν τα χαρακτηριστικά του ηθοποιού (κιλά, ύψος) τον οδηγούν στους ρόλους που θα υποδυθεί, είχε απαντήσει:

«Η φύση… Γελάς με την εμφάνιση κάποιου γιατί έχει μια δυσμορφία επάνω του. Η ασχήμια… της Βασιλειάδου, το ύψος του Ρίζου… Από κάτω, όμως, υποκριτικά, τι υπήρχε; Ο ηθοποιός παλεύει και χτίζει ρόλους. Η κωμικότητα δεν βγαίνει από την εμφάνιση, αλλά από το πόσο υποστηρίζεις μια κατάσταση. Η κωμική κατάσταση συνυπάρχει με τη δραματική σε οποιαδήποτε μορφή στη ζωή μας».

Πριν από λίγους μήνες, έγινε γνωστό ότι ο Παύλος Χαικάλης, χώρισε με την επί τέσσερα χρόνια σύζυγό του, Μαρία Λύκου. Το πρώην ζευγάρι ήταν συνολικά 14 χρόνια μαζί.

Αυτή την περίοδο, ο Παύλος Χαϊκάλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά» όπου τον «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός μαζί με την Τάνια Τρύπη και τις κόρες της, όπως και με τον Αντύπα, όπου βλέπουμε τη διαφορά στην εμφάνισή του.

xaikalis.jpg

xaikaliss.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.