Η ΦΩΤΟ του Γρηγόρη Αρναούτογλου από το παρελθόν – Όταν παρουσίαζε το Survivor

|
THESTIVAL TEAM

Το Survivor είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία όταν πρωτοπροβλήθηκε το 2003 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αλήθεια είναι πως το Survivor τότε ήταν αρκετά πιο δύσκολο και απαιτητικό σε σχέση με αυτό που παρακολουθήσαμε από το 2017 μέχρι σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Έως τώρα, έχουν προβληθεί επτά κύκλοι. Οι κύκλοι 1, 2, 3 & 4 προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ενώ οι υπόλοιποι από τον ΣΚΑΙ.

Την παρουσίαση των πρώτων δύο κύκλων του Survivor ανέλαβε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, του τρίτου κύκλου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, του τέταρτου ο Γιάννης Αϊβάζης, του 5ου έως τον 7ο ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ στον 6ο και τον 7ο κύκλο δεύτερος παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Λιανός. Οι τρεις πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στην Μαλαισία, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ ο 5ος, ο 6ος και ο 7ος κύκλος στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γύρισε το χρόνο πίσω και δημοσίευσε μία φωτογραφία του, από τότε που παρουσίαζε το δημοφιλές ριάλιτι στη Μαλαισία κατά την πρώτη του σεζόν, το 2003. «SURVIVOR 2003!! Σας ευχαριστώ που μου στέλνετε φωτογραφίες από το παρελθόν… είχαμε περάσει υπέροχα στη Μαλαισία και με τεράστια τηλεοπτική επιτυχία… !!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

arnaoutoglou-survivor-2019-26-8.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.