Γιάννης Βασιλείου για τον Γιώργο Αλκαίο: Μετά τη Eurovision στεναχωρήθηκε για… (VIDEO)

|
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γιάννης Βασιλείου, σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καλοκαίρι not”, μεταξύ άλλων απάντησε και σε ερώτηση για τον γιο του, Γιώργο Αλκαίο, που παράτησε το τραγούδι και τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η δισκογραφική εταιρεία δεν ήθελε το επιφώνημα “αχα” στο Καμπριολέ. Ο Γιώργος μετά τη Eurovision πιστεύω στεναχωρήθηκε για πράγματα που αυτός ξέρει καλύτερα. Το επίθετο το άλλαξε γιατί δεν ήθελε βοήθεια από το όνομα. Είμαι ενεργός τόσα χρόνια, δουλεύω, ο κόσμος με θέλει, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή θέλουν να ακούνε “πρώτο σου φιλί, ναι…” και χτυπιούνται.

Έχω πέντε πλατινένιους δίσκους και εννιά με δέκα χρυσούς. Δεν λέω ποτέ την ηλικία μου. Την άλλη εβδομάδα κυκλοφορούν τρία νέα τραγούδια μου, είναι… Βασιλειακά τραγούδια. Το ένα λέγεται “Μεθάω με έρωτα”. Δεν έχω μπει στα χωράφια άλλου. Δεν θα γίνω ποτέ Ρέμος, Πάριος, Νταλάρας…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βασιλείου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.