Τον Σεπτέμβριο η μικρή κόρη της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου θα κλείσει τα δύο της χρόνια και η ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά το όνομα που έχουν διαλέξει.

 "Τη μικρή τη φωνάζουμε Αθηνά. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία, εκκρεμεί η βάφτιση" λέει η ηθοποιός στην Realnews.

Παλαιότερα η Θεοφανία είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να παντρευτεί με τον Γρηγόρη δίπλα στη θάλασσα. Έχει άραγε την ίδια επιθυμία;

"Οι γάμοι στην παραλία "γράφουν" ωραία, αλλά το μυστήριο χάνει την ιερότητα του", απαντά, ενώ σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον σύντροφό της που έχει επίσης ένα απαιτητικό, καλλιτεχνικό επάγγελμα, λέει αινιγματικά: "Οι σχέσεις δοκιμάζονται κάθε μέρα.

Αλλάζουν και εξελίσσονται, όπως κι εμείς. Αλίμονο αν έμεναν στάσιμες. Είναι μαθήματα που βοηθούν να γίνουμε πιο συνειδητοί. Χρειάζονται ψυχραιμία. Αποστασιοποίηση. Όσο λιγότερο ταυτισμένοι είμαστε, τόσο λιγότερο ταλαιπωρούμαστε. Ο έρωτας είναι το τυράκι για να εμπλακούμε, να πέσουμε στην παγίδα και μετά αρχίζει το πανηγύρι. Ω ρε γλέντια!".

Μετά τις δυσκολίες όμως τελικά κερδίζει η αγάπη;

"Απαιτείται ενότητα σε όλα τα επίπεδα. Νοητικό, συναισθηματικό, φυσικό. Χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα. Ο διαχωρισμός ξεκινά από τον νου. Χρειάζεται δουλειά καθημερινή. Το ζευγάρι να είναι επικεντρωμένο στη σχέση, ο ένας στον άλλον νους σε επαγρύπνηση για να λειτουργεί η σχέση και να ανθίζει. Ελληνικά κοινόβια, facebook και γενικά τρίτα πρόσωπα που εποφθαλμούν τη σχέση βλάπτουν σοβαρά την ενότητα, τη γαλήνη και την οικογενειακή ευτυχία, με ολέθριες συνέπειες!"