Γνωστή ηθοποιός, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε πολλά πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την ίδια. Η ηθοποιός παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως έχει φόβο πως θα ξεχάσει τα λόγια της κάθε φορά που παίζει σε μια παράσταση. Μάλιστα μίλησε στο περιοδικό και για ένα περιστατικό που της συνέβη σε θεατρική παράσταση.

Ο λόγος για την Λένα Δροσάκη.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που χόρεψες;

Πριν από κάτι μήνες, στο σπίτι του κολλητού μου Γιώργου Παπαπαύλου. Βρισκόμασταν στο μπαλκόνι και συζητούσαμε, όταν ξαφνικά ακούσαμε ένα τραγούδι που μας αρέσει, δυναμώσαμε τον ήχο και αρχίσαμε να χορεύουμε. Εκεί, στο μπαλκόνι, ενώ πίναμε καφέ…

Ποια ήταν η τελευταία φορά που ξέχασες τα λόγια σου πάνω στη σκηνή;

Είναι ο μεγαλύτερος μου φόβος. Κάθε φορά πριν ξεκινήσει η παράσταση, έχω την αίσθηση ότι δεν θυμάμαι τίποτα. Η πιο δύσκολη στιγμή, που ο φόβος έγινε πραγματικότητα, ήταν σε μια παράσταση, όπου απλώς περιφερόμουν στη σκηνή με την ελπίδα να θυμηθώ τι πρέπει να κάνω. Ευτυχώς, μου έπιασε το χέρι ο συνάδερφος και μου είπε μια ατάκα όλο νόημα για να με επαναφέρει.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που σου έκαναν δώρο-έκπληξη;

Πριν από αρκετό καιρό. Ήμουν πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη από τις πρόβες, όταν ξαφνικά βρέθηκα να έχω ραντεβού για μασάζ σε χαμάμ να με περιποιούνται και να χαλαρώνω! Πραγματικά, βγήκα από εκεί άλλος άνθρωπος!

Ποια ήταν η τελευταία φορά που καθυστέρησες σε ραντεβού;

Πρόσφατα. Καθυστέρησα σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, ενώ ομολογώ ότι δεν το συνηθίζω, είκοσι λεπτά. Αυθόρμητα και σχεδόν αντανακλαστικά μου βγήκε να κάνω χιούμορ και είπα: «Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά με κυνηγούσε ένα καγκουρό»!

LENA.jpg