Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια στο instagram, συνέβη ένα περιστατικό που την αναστάτωσε.

"Τα καλοκαίρια μου είχαν πάντα μια αιώρα. Μια συγκεκριμένη. Από το 2000 την ίδια. Με κοίμισε σε άπειρα μέρη στην Ελλάδα, και την λάτρευα.. Πριν μερικές μέρες κάποιος πέρασε έξω απ το σπίτι μου στο χωριό και μου την έκοψε με ψαλίδι… Δεν ξέρω γιατί το έκανε, αλλά ξέρω ότι ήθελα να μοιραστώ αυτή την ιστορία μαζί με αυτή τη φωτογραφία της καινούριας μου αιώρας.

Μου την έστειλε ένας πολύ παλιός μου φίλος όταν τον πήρα κλαίγοντας να του πω ότι εγώ καλοκαίρι χωρίς αιώρα δεν μπορώ να κάνω… (drama queen) Και αν ξέρει πως μπορώ να τη φτιάξω. Σε 2 μέρες μου έστειλε αυτή.

Τώρα αράζω εδώ και σκέφτομαι πως όσο συναισθηματικά δεμένη κι αν ήμουν με την αιώρα μου, έκλεισε τον κύκλο της και αντί να κάθομαι να κλαίω πάνω απ το χυμένο γάλα καλά θα κάνω να ευχαριστηθώ την καινούρια αιώρα που με τόση καλοσύνη μου πρόσφερε ο παλιός μου φίλος, μιας και η παλιά είναι τόσο κατεστραμμένη που δεν φτιάχνεται… Νομίζω πως αυτή η ιστορία μπορεί να ταυτιστεί με πολλές άλλες, με ή χωρίς αιώρα…" ανέφερε η ηθοποιός και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία: