Δύσκολες ώρες περνά η Τζένιφερ Λόπεζ και η οικογένειά της. Η τραγουδίστρια έχασε την αγαπημένη της θεία Ρόουζ και η ίδια την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: "Σήμερα κηδέψαμε την Titi Rose… δίπλα στον αγαπημένο μας θείο, όπως ήταν η επιθυμία της, με τον οποίο ήταν παντρεμένοι όλη τους της ζωή και είχαν 3 πανέμορφες κόρες, τις πιο κοντινές μου ξαδέλφες με τις οποίες μεγάλωσα μαζί και ήμασταν τόσο κοντά σαν να ήμασταν αδελφές.

Έχω τόσα συναισθήματα καθώς τα γράφω αυτά. Για το πόσο δυνατή και ο εαυτός της ήταν… Με έμαθε τι σημαίνει να είσαι σκληρά εργαζόμενη γυναίκα.

Εκείνη, όπως και κάθε άλλη γυναίκα με την οποία είχα την τύχη να μεγαλώσω, με έμαθε να είμαι ανεξάρτητη και ατρόμητη με τα όσα φέρνει η ζωή! Να χορεύω, να γελώ και να έχω κοντά μου την οικογένειά μου.

Και είμαι ευγνώμων για όλα όσα έκανε για μένα. Νομίζω όμως ότι θα τη θυμάμαι περισσότερο με αυτό το βίντεο που γελά με τις αδελφές της και την οικογένειά της κάθε Χριστούγεννα, γενέθλια και στο πλατό… Σε αγαπώ Titi, χαίρομαι που με τον Tio είστε πάλι μαζί! Χαιρέτα μου τη γιαγιά και την Titi Myrza. Σας αγαπώ όλους για πάντα.

Θα σε κάνω περήφανη».

jlo1.jpg