Άννα Πρέλεβιτς: Εντυπωσιακή παρουσία σε παραλία της Μυκόνου μαζί με την αδερφή της, Τέα (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Για ακόμα μια χρονιά τόσο η εγχώρια όσο και η ξένη showbiz επέλεξε τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές διακοπές της! Ήδη από τις αρχές του Ιούνη πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν παρευρεθεί στο νησί και έχουν απολαύσει στιγμές ξεκούρασης μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Η Άννα Πρέλεβιτς ανήκει στην κατηγορία εκείνων που αγαπούν ιδιαίτερα το συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων! Το μοντέλο και δημοσιογράφος, που την περασμένη σεζόν την βλέπαμε μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα», έκανε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της στην πρωτεύουσα και έφυγε για διακοπές.

Τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική της ζωή πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο! Η σχέση της με τον Ιωάννη Παπαπέτρου μετρά αρκετά χρόνια και όλο δυναμώνει με πολλούς να υποστηρίζουν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα επισημοποιήσουν την όμορφη σχέση που τους συνδέει.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Άννα Πρέλεβιτς σε γνωστή παραλία της Μυκόνου. Στο πλευρό της δεν βρισκόταν ο σύντροφός της αλλά η πολυαγαπημένη της αδερφή Τέα Πρέλεβιτς, με την οποία είναι πολύ δεμένες.

Οι δύο αδερφές δεν σταμάτησαν στιγμή να κολυμπούν και να κάνουν βουτιές στα δροσερά νερά του Αιγαίου! Τα σέξι κορμιά τους δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους λουόμενους, αφού οι εντυπωσιακές εμφανίσεις τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα των παραθεριστών.

prelevits2.jpg

prelevits1.jpg

Πηγή: Tlife.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.