Μία νέα κόντρα ξέσπασε στην showbiz ανάμεσα στον Νίνο Ξυπολιτά και τον Γιάννη Βαρδή.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ειρωνικό σχόλιο του Γιάννη Βαρδή κάτω από μια φωτογραφία του Γιώργου Λιανού, στην οποία ο τραγουδιστής στο σχόλιό του "φωτογράφιζε" τον Νίνο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του. Όπως ενημέρωσε ο Νίνο σε stories του στο instagram, ένας follower του τον ενημέρωσε για το εν λόγω σχόλιο και εκείνος πήγε στην δημοσίευση και έδωσε την απάντησή του στον Γιάννη Βαρδή.

Η λεζάντα της φωτογραφίας του Γιώργου Λιανού και το σχόλιο του Γιάννη Βαρδή:

"Θα έπρεπε να γράψω για λεζάντα κάτι σοφό. Το γράφει το εγχειρίδιο του ινστα, άπαξ και έχεις φάτσα «κατουράω αυτή τη στιγμή» πρέπει να το συνοδεύσεις με αρχαιοελληνικό ρητό: Άρα το όσιον ότι όσιόν εστιν, φιλείται υπό των θεών, ή ότι φιλείται όσιόν εστιν", έγραψε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιάννης Βαρδής σχολίασε από κάτω: "Εγώ θα πρότεινα να ανακοινώσεις και εσύ πως δεν θα ξανατραγουδήσεις και μετά στο μήνα να το πάρεις πίσω και να κάνεις last tour? Γράψε καμία φιλοσοφία του κ@λου τύπου παιδιά μια είναι η ζωή να την ζείτε κάθε λεπτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις και πρέπει να εκτιμάς τον αέρα που ρουφάς κάθε δευτερόλεπτο. Είναι ο συνδυασμός του καλοκαιριού. Φάτσα καλλιτέχνη και από κάτω μπαρούφα φιλοσοφίας. Λες και αυτά πάνε μαζί".

Η απάντηση του Νίνο:

"Γιαννάκη πού είστε ρε αντρούκλες? Αυτό είναι το μούντ του δικού μου καλοκαιριού. ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ 2019 Έχεις κάποιο πρόβλημα? Καταρχήν δεν ανακοίνωσα ότι δεν θα ξανατραγουδήσω. Πρώτον. Δεύτερον, ονόμασα μια σειρά συναυλιών lastparanoiatour. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου?-ασπα τσινα 2002 μΧ. Και 3,πές μας μια ιστορία για σένα καλύτερα, πες κάτι στον κόσμο, πες κάτι που πιστεύεις, βοήθησε όποιον μπορείς με κάτι που θα δει από σένα. Μη διδάσκεις τοξικότητα".

Τα συγκεκριμένα σχόλια λίγο αργότερα εξαφανίστηκαν από την δημοσίευση.