Η Τόνια Σωτηροπούλου αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες γυναίκες της χώρας μας. Η ίδια έχει κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένη, αφού και η επαγγελματική αλλά και η προσωπική της ζωή πηγαίνουν περίφημα. Η σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια είναι μία από τις σημαντικότερες σχέσεις της, καθώς το πρόσωπό του βρήκε όλα όσα ονειρεύτηκε.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδιά της, στο ενδεχόμενο να κάνει τη δική της οικογένεια, στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και φυσικά στον Κωστή Μαραβέγια.

-Ποια είναι τα άμεσα και μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια;

Στα μέσα του Σεπτέμβρη θα εμφανιστώ σε μια παράσταση στο Ηρώδειο, σε κείμενο του Ευγένιου Τριβιζά και σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, με πολλούς αγαπημένους και εκλεχτούς συναδέλφους. Αυτή η συνεργασία προέκυψε ξαφνικά, καθώς απέχω συνειδητά αρκετά χρόνια από το θεατρικό σανίδι. Θεώρησα, όμως, ότι η συγκεκριμένη παράσταση θα ήταν μια μοναδική ευκαιρία, αρχικά να γνωρίσω τον κύριο Τριβιζά, και να παίξω στο Ηρώδειο.

Παράλληλα, συμμετέχω σε μια ξενόφωνη κινηματογραφική παραγωγή της Yelena Potter, A Man of God, που είναι η ιστορία του Άγιου Νεκτάριου, με συμπρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη. Επίσης, λίγο πριν εκπνεύσει το 2019, θα παίξω στην αγγλική ταινία Night Voltage του Peter Strickland, με τον οποίο δουλεύω για δεύτερη φορά.

-Υπάρχει κάποια συνεργασία – όνειρο;

Να δουλέψω με τον Woody Allen.

-Αν δεν υπήρχε οικογένεια, θα μπορούσες να τα συνδυάσεις;

Τα παιδιά πρέπει να προσαρμόζονται στο δικό μας πρόγραμμα, αν και σε αυτή τη φάση δεν επιθυμώ να κάνω οικογένεια. Σημαντικό για μένα είναι να κατακτήσω αρχικά τους στόχους που έχω θέσει, έτσι ώστε να μην υπάρχει ελλειμματικότητα. Όταν μια γυναίκα αισθάνεται έτσι, αυτό μεταφέρεται στο παιδί, και είναι κάτι που κατακρίνω. Επίσης, θεωρώ εντελώς λάθος ότι πολλές γυναίκες μπαίνουν στην διαδικασία να πιστεύουν ότι ο ερχομός ενός παιδιού θα τις ολοκληρώσει. Ως γονείς πρέπει να δίνουμε αγάπη και σεβασμό και να μην γινόμαστε παρεμβατικοί στη ζωή των παιδιών μας. Πρέπει να τα αφήνουμε να δρουν ανεξάρτητα και δυναμικά.

-Τι είναι για σένα ομορφιά; Έχεις τη δική σου ρουτίνα;

Η σχέση μου με την ομορφιά είναι πολύ καθαρή, ταυτίζεται με την υγεία και είναι πολύ συμμετρική. Σαν tip για καλό δέρμα, θα πρότεινα ανά δύο μήνες να αλλάζουμε τα καλλυντικά μας, διότι το ph του προσώπου μας συνηθίζει τα ίδια καλλυντικά. Χρησιμοποιώ φυτικά προϊόντα, όπως αμυγδαλέλαιο στο πρόσωπό μου, διότι είναι βαθιά ενυδατικό, ενώ συνιστώ μασάζ προσώπου για ανάπλαση κυττάρων.