Παντρεύεται γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Στην εφημερίδα Espresso μίλησε γνωστή ηθοποιός, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου.

Ο λόγος για την Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Τονίζοντας πως αφήνει πίσω της τα όσα έγιναν στο παρελθόν και τη νοσηλεία της στο Δαφνί, εξομολογήθηκε: «Ήταν άδικα όλα αυτά που βίωσα. Δεν έπρεπε να τα ζήσω γιατί δεν τα άξιζα. Όμως, όλα έχουν ένα happy end και στην δική μου περίπτωση αυτό είναι ο Γρηγόρης. Ο Γρηγόρης μου έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό πρόταση γάμου. Εγώ το σκέφτομαι ακόμα, όμως, μάλλον στο τέλος θα πω “ναι” και θα ανεβούμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Θεωρούμε και οι δύο πως μπορούμε να κάνουμε αυτό το δύσκολο βήμα. Η σχέση μας έχει περάσει από 40 κύματα, όμως η αγάπη μας ήταν και παραμένει αμοιβαία».

Ο σύντροφός της ακούει στο όνομα, Γρηγόρης και σύμφωνα με τα όσα είπε η ηθοποιός γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια. «Με τον Γρηγόρη γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων πριν από περίπου τρία χρόνια. Στην αρχή δεν τον είδα ερωτικά, αν και μου άρεσε. Όμως περνώντας ο καιρός είδα τη ζεστασιά που μου πρόσφερε αυτός ο άνθρωπος και ήρθαμε πιο κοντά. Μεσολάβησε το θέμα με τον εγκλεισμό μου, είχαμε και οι δύο ανοιχτές πληγές και πριν από λίγο καιρό αποφασίσαμε ότι μπορούμε να πορευτούμε μαζί!», εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.