Η επιστροφή της σε διαγωνισμούς καλλιστείων ήταν η ευκαιρία για να την δούμε ξανά να μιλάει σε τηλεοπτική εκπομπή μετά από αρκετό καιρό. Όχι, η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν συμμετείχε σε κάποιο Σταρ Ελλάς, αλλά σε έναν διεθνή διαγωνισμό και μάλιστα αναδείχθηκε δεύτερη. Πρόκειται για το Miss Europe που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στις Κάννες.

Η Ιουλία Καρπόζηλου, όπως ήταν το ονοματεπώνυμο της όσο ήταν παντρεμένη με τον σύζυγο της, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι Not και μίλησε για τη ζωή της σήμερα. Μια ζωή που δεν τη βρίσκει πλέον παντρεμένη, αφού έχει χωρίσει με τον άντρα της και δηλώνει μάλιστα ότι δεν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί, παρά τα όσα γράφτηκαν πρόσφατα για δεύτερο γάμο.

Παράλληλα, η Τζούλια Αλεξανδράτου αναφέρθηκε και στην απόφαση της να συμμετέχει στα Miss Europe, 12 χρόνια μετά την παρουσία της στα καλλιστεία Σταρ Ελλάς.

«Είχα μια φοβία κι ένα άγχος για τα Miss Europe. Αλλά είπα μέσα μου «τι έχει να συμβεί;το πολύ πολύ να βγω τελευταία». Τελικά βγήκα δεύτερη. Θεωρώ τον κόσμο έξυπνο κι όχι ηλίθιο. Πρέπει να είσαι νοητικά καθυστερημένος για να πιστεύεις ότι γράφεται. Δε μπορεί ο κόσμος να τρώει ό,τι τον ταΐζουν. Εγώ παντρεύτηκα μια φορά στην Αυστρία και για λόγους που δεν θέλω να πω και δεν αφορά κανένα, δε συνεχίστηκε ο γάμος, έληξε, πήρα διαζύγιο εδώ και δύο χρόνια. Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ. Σίγουρα θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά το ένα δεν συνδέεται με το άλλο».