Τον τελευταίο καιρό η δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, δείχνει πολύ φρέσκια και ανανεωμένη. Είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε πως η σύζυγος του πρίγκιπα William και μητέρα τριών παιδιών άρχισε επιτέλους να κοιμάται, τώρα που και ο μικρότερος γιος της Louis είναι πια νήπιο αλλά αλλού κρύβεται η αλήθεια.
Χθες, ένας από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς στη Βρετανία υποστήριξε πως η Middleton είναι πελάτισσά του και όχι μόνο!

Ο Dr. Munir Somji, του Dr. Medi Spa Clinic, της πολυτελούς κλινικής πλαστικών στο Λονδίνο έδειξε το πριν και το μετά της δούκισσας του Cambridge αφήνοντας σαφείς υπόνοιες πως η Middleton είναι πελάτισσά του.

Ο γιατρός έγραψε χαρακτηριστικά πως «H Κate μας, λατρεύει το baby botox. Κοιτάξτε την μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπο αλλά και την ανύψωση των βλεφάρων. Ασθενείς από πολύ μακριά έρχονται να με δουν να εφαρμόζω την μέθοδο αυτή. Η μαγεία του baby botox που δεν είναι βαριά αλλά είναι καλή και 3 και 4 μήνες μετά την διαδικασία».

Η απάντηση από το παλάτι ήταν άμεση δηλώνοντας «To post του Dr. Medi Spa είναι κατηγορηματικά ψευδές. Η βασιλική οικογένεια ποτέ δεν επικροτεί τέτοιες διαφημιστικές δραστηριότητες».

Όσο για την ίδια την κλινική, απέφυγε να αποκαλύψει αν η Kate είναι όντως πελάτισσα και περιορίστηκε να μιλήσει για απόρρητο ασθενών και ουδέν σχόλιο. «Ο γιατρός ήθελε απλά να δείξει την αλλαγή που μπορεί να γίνει σε ένα πρόσωπο το baby botox. Όταν αναφέρθηκε στην Kate μας, εννοούσε την Kate όλης της Βρετανίας».

Πηγή: Queen.gr