Ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016, συνελήφθη με τη κατηγορία της πρόκλησης σοβαρών φθορών στην έπαυλη του τραγουδιστή στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Telegraph, τον κομμωτή Φάντι Φαουάζ βρήκαν οι αστυνομικοί να στέκεται όρθιος στην σκεπή του κτιρίου, αξίας 5 εκατ. βρετανικών λιρών, ενώ φώναζε πως δεν θέλει να φύγει από το σπίτι όπου διέμενε με τον τραγουδιστή.

Οι Αρχές τον συνέλαβαν και επιβιβάστηκαν μαζί του σε βανάκι της αστυνομίας που τον μετέφερε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Τρίτης. Ο 46χρονος άνδρας παρέμενε υπό κράτηση ως το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο Φάουαζ είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο κτίριο, σπάζοντας τζάμια και σωληνώσεις. «Εξαιτίας της ζημιά εντός της έπαυλης κλήθηκε η Πυροσβεστική του Λονδίνου. Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της εγκληματικής φθοράς.

Τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα του Βόρειου Λονδίνου» συνέχιζε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο λόγος που ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτ Μάικλ προέβη σε αυτή την κίνηση, επειδή δεν είχε συμπεριληφθεί στην διαθήκη του τραγουδιστή, ενώ την έπαυλη την άφησε στην αδερφή του.

Έκτοτε, ο Φάουαζ και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της οικογένειας, αρνείται να φύγει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον τραγουδιστή. «Αρνείται να φύγει παρά τις επιστολές και τις αιτήσεις εδώ και 18 μήνες» σημειώνει άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας του Τζορτζ Μάικλ που συμπληρώνει πως ο 46χρονος έχει ταλαιπωρήσει πολύ τους συγγενείς του τραγουδιστή.