Για τις αρνητικές κρητικές που δέχεται, μίλησε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός, Ελισάβετ Μουτάφη, σε συνέντευξη που στο περιοδικό tv kous kous.

Υπήρξαν φορές που δυσαρεστηθήκατε με δημοσιεύματα;

Όχι, δεν θα το έλεγα. Έχω πολύ καλή σχέση μου τους δημοσιογράφους, με τα περιοδικά. Σίγουρα μπορεί να έχει γραφτεί κάποια υπερβολή, αλλά γενικά δεν έχω ασχοληθεί. Και πριν παντρευτώ έναν άνθρωπο που είναι δημοσιογράφος (σ.σ.: Μάνος Νιφλής), οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους του επαγγέλματος ήταν εξαιρετικές. Με έχουν σεβαστεί και τους έχω σεβαστεί. Ό,τι θες να προστατέψεις, θα το προστατέψεις. Όταν θες να το βγάλεις προς τα έξω, το βγάζεις. Ο γάμος μου, για παράδειγμα, ήταν τόσο, όσο… Δεν εμποδίσαμε κανέναν να έρθει, να βγάλει φωτογραφίες, αλλά προστατεύσαμε τα παιδιά που ήταν εκεί. Οπότε, όλα όμορφα και ωραία. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να το χειριστεί με τον δικό του τρόπο…

Νιώθετε ότι είστε στην καλύτερη φάση της ζωής σας; Επαγγελματικά, προσωπικά…

Νιώθω ευλογημένη για όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Εκτός από ευτυχία, ξέρω πού πατάω, πού βρίσκομαι, είμαι σε μία ηλικία που ξέρω τι μου γίνεται. Έχω κάνει πράγματα, θέλω να κάνω κι άλλα. Είμαι επί της ουσίας πολύ καλά και νομίζω ότι φαίνεται.