Ακόμα δεν πρόλαβε να μπει στη Βουλή το πρώην μοντέλο και νυν βουλευτής Νόνη Δούνια και κάπoιοι ξεκίνησαν να σχολιάζουν παλιές της φωτογραφήσεις, οι οποίες είχαν γίνει στο πλαίσιο της δουλειάς της. Με την αφορμή αυτή, η Έλενα Ακρίτα μίλησε με ανάρτησή της στο Facebook για τα σχόλια που δέχεται η νεοεκλεγείσα βουλευτής.

«Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και δεν ήταν στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι… προτιμώ να μην το περιγράψω. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά.

Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκπροσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στη Βουλή αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως – από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα.

Καλή δύναμη, κυρία Δούνια», κατέληξε στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Δείτε την ανάρτησή της: