Σε συνέντευξη της η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχτεί ώστε να συμμετάσχει σε talent show, αλλά και για τον δικό της μέντορα.

«Συγκεκριμένα από το YFSF δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Η αλήθεια είναι πως μέσα μου δεν έχω καθόλου το στοιχειό του διαγωνισμού και του ανταγωνισμού. Γι’ αυτό και δεν θα πήγαινα ούτε στη Eurovision. Δεν ξέρω αν είμαι διαφορετική, αλλά πολλές φορές νιώθω σαν σολομός. Ο σολομός κολυμπάει αντίθετα στο ρεύμα.

Η αλήθεια είναι πως ζω την εποχή μου όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ. Ο Φοίβος, εκτός από μέντοράς, είναι ο καλύτερος μου φίλος. Πιστεύω πως και εγώ είμαι η καλύτερή του φίλη.

Έχουμε ένα βαθύ δέσιμο, που κρατάει πολλά χρόνια. Ο Φοίβος ήταν ο λόγος που αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια. Τον είδα στη σκηνή και γοητεύτηκα από τη μεταδοτικότητα του. Είναι ένας απίθανος performer.

Συνεργαστήκαμε στον πρώτο μου δίσκο αλλά και στον επόμενο, που είναι ήδη έτοιμος και θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία. Ο Μάρκος για μένα είναι είδωλο, με μια μεγάλη πορεία με τους Locomondo. Τον εκτιμώ μουσικά και βγήκε ένα τέλειο αποτέλεσμα».