Παραμένει στο OPEN η Δέσποινα Βανδή – Φωτογραφήθηκε για την παρουσίαση του X-Factor

|
THESTIVAL TEAM

Πολλά είχαν ακουστεί για τη Δέσποινα Βανδή και το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς όλα έδειχναν ότι η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα παρουσίαζε, τελικά, το X Factor.

Οι φήμες διαψεύστηκαν σήμερα, καθώς αποκαλύφθηεκ ότι η Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε για το μουσικό talent show, σύμφωνα με τον Παύλο Σταματόπουλο και την Κατερίνα Ζαρίφη.

«Αυτή την ώρα η Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται για την παρουσίαση του X Factor και το λέμε γιατί γράφτηκαν και ακούστηκαν πάρα πολλά», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με την παρουσία της Δέσποινας Βανδή στο X Factor. Είναι επίσημο, νομίζω, από τη στιγμή που φωτογραφίζεται για το συγκεκριμένο πρότζεκτ που έρχεται το φθινόπωρο εδώ στο OPEN. Θα είναι η παρουσιάστρια του μεγαλύτερου talent show που υπάρχει στην Ελλάδα και στον κόσμο όλο. Επομένως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του X Factor», πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.