Πριν λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης ξύρισε το κεφάλι του, πιστεύοντας πολλοί ότι η νέα του αλλαγή οφείλεται στις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Κάτι που, όπως όλα δείχνουν, δεν ισχύει, αφού ο ηθοποιός υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες το τελευταίο διάστημα. 

Σύμφωνα με ένα instastory που ανέβασε ο Αντίνοος Αλμπάνης το βράδυ Τετάρτης, προκύπτει πως ο ηθοποιός δίνει τον τελευταίο καιρό μάχη με τον καρκίνο.

Σε ελεύθερη απόδοση από τα αγγλικά , το story αναγράφει τα εξής: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Σύμφωνα με συναδέφους του, τους τελευταίους μήνες ο ηθοποιός έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του μιας και οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του.

Αυτό που γνωρίζουν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του αυτήν την περίοδο, είναι πως όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μία περιπέτεια που σύντομα ηθοποιός θα αφήσει πίσω του.

antinoos.png