Άφωνη η Χρυσούλα Διαβάτη με την ερώτηση για τον Τσίπρα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Το βράδυ της Κυριακής η Χρυσούλα Διαβάτη βρέθηκε στο πλατό του Alpha στο πλαίσιο της εκπομπής για τις βουλευτικές εκλογές 2019.

Λίγο πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών, ο Αντώνης Σρόιτερ καλωσόρισε την ηθοποιό και θέλησε να της κάνει μία συγκεκριμένη ερώτηση που σχετίζεται με τον Αλέξη Τσίπρα, με εκείνη να μένει «άφωνη». Ο δημοσιογράφος και συντονιστής της εκπομπής της είπε χαρακτηριστικά: «Κυρία Διαβάτη, γκουγκλάρω Χρυσούλα Διαβάτη για να προετοιμαστώ και βλέπω στην αρχή ενθουσιώδης δηλώσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα».

Χρυσούλα Διαβάτη για Αλέξη Τσίπρα: «Υπάρχει απαξίωση για όλους τους ανθρώπους»

Η Χρυσούλα Διαβάτη ξαφνιάστηκε από τη φράση του Αντώνη Σρόιτερ και θέλησε να του απαντήσει επικρίνοντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. «Έλα καλέ; Πού τις είδατε; Για όνομα του Θεού! Καμία καλή διάθεση! Εγώ είμαι τελείως από το άλλο άκρο και το ξέρετε πολύ καλά, δεν υπάρχει πια άλλη υπομονή. Εγώ δεν βλέπω ούτε καμία πρόοδο, ούτε καμία ανάπτυξη. Δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή αν δεν βλέπω καλά. Ξεκινάς φτωχός, με όνειρα, δουλεύεις, αγωνίζεσαι επάξια χωρίς να είσαι προσκολλημένος σε κόμματα, προκόβεις και πεθαίνεις φτωχός. Εγώ αυτό κατάλαβα κι εκεί φτάσαμε. Υπάρχει μια απαξίωση για όλους τους ανθρώπους κι αυτό εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν μπορεί να μη λαμβάνεις υπόψιν σου τον λαό, τους ανθρώπους, τη γνώμη σου, να είσαι τόσο καβαλημένος», είπε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.