Βασίλης Κικίλιας: Η πρόταση γάμου στην Τζένη, η περίοδος της διάστασης και τα παιδιά (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος παραχώρησε στην Τατιάνα Στεφανίδου την πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Η παρουσιάστρια, αφού τον υποδέχτηκε θερμά στο πλατό, ξεκαθάρισε ότι το deal μεταξύ τους ήταν να μη μιλήσουν μόνο για πολιτική.

Αναφερόμενος στις προσωπικές του επιλογές, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθηνών δήλωσε: «Στα θέματα της καρδιάς δε χωρούν συμβιβασμοί. Αν είναι παραμύθι να βρεις το άλλο σου μισό και πρέπει να περιμένεις έκανα υπομονή και το βρήκα. Όταν βρεις τον άνθρωπό σου δεν περνάει από την λογική σου, αλλά από το συναίσθημά του. Και έτσι τόσο απλά έγινε… Η Τζένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένα πολύ γλυκό κορίτσι και πολύ καλή μαμά…».

«Τα παιδιά είναι φιλαράκια μου και έχουμε πολύ καλές σχέσεις και νομίζω κυρίαρχο ρόλο έπαιξε η Τζένη που έχει έναν πολύ βελούδινο τρόπο να τα ισορροπεί όλα…» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας για τη σχέση του με τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού.

«Ένας άνθρωπος σαν κι εμένα ψάχνει για πιο γλυκά και τρυφερά πράγματα, πιο ισορροπημένα. Και αυτόν τον ρόλο σε ένα σπίτι τον έχει η γυναίκα…», είπε στη συνέχεια ο ίδιος, εξηγώντας γιατί διάλεξε την Τζένη Μπαλατσινού, όντας ένας πολυάσχολος άντρας.

Ακόμα, ο Βασίλης Κικίλιας δεν δίστασε να μιλήσει για την περίοδο που βρισκόταν σε διάσταση με την παρουσιάστρια, αλλά και να αποκαλύψει τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου. «Η πρόταση γάμου έγινε έτσι, σε έναν καναπέ. Πράγματι χωρίσαμε και πήραμε τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο, αν αυτό το βήμα είναι ένα πολύ σοβαρό βήμα, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό στη ζωή δύο ανθρώπων. Και σκεφτήκαμε και οι δύο πολύ σοβαρά γι’ αυτό το βήμα. Οπότε, όταν δεν είχαμε δημοσιοποιήσει ξανά ότι είμαστε μαζί, καθόμασταν έτσι σε έναν καναπέ και λογικό είναι μια γυναίκα να έχει τις ανασφάλειές της και να σκέφτεται πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και τι θα γίνει. Και της είπα “λοιπόν, θα παντρευτούμε;”…», εξομολογήθηκε.

Τέλος, αναφερόμενος στις μεγάλες του αγάπες, τα ζώα, ο ίδιος αποκάλυψε: «Έχουμε τρία σκυλιά και μία γάτα. Στην αρχή ήμασταν λίγο καρτούν, αλλά μετά βρήκαμε τις ισορροπίες μας. Τα έχουμε στο διαμέρισμα. Αγαπάμε και οι δυο πολύ τα ζώα. Βοηθούν και οι γονείς μας…».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.