Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, γράφουν ιστορία για το ελληνικό τένις, βάζοντας το άθλημα στα σπίτια των Ελλήνων και όταν αγωνίζονται ανεβάζουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Εκτός από τις επιδόσεις τους στα γήπεδα του τένις για τους δυο κορυφαίους αθλητές τους τελευταίους μήνες έχουν χυθεί τόνοι... μελάνι με δημοσιεύματα που λένε πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Αλήθεια ή ψέμματα μόνο αυτοί ξέρουν. Πρόσφατα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ερωτηθεί για το αν είναι μαζί και δεν είχε απαντήσει ξεκάθαρα.

Όμως μια ινκόγκνιτο εμφάνισή του σε προπόνηση της Μαρίας στην Αγγλία, φούντωσε ακόμη περισσότερο τα σενάρια που τους θέλουν μαζί.

Την περασμένη Κυριακή και ενώ η Σάκκαρη έκανε προπόνηση στο Ιστμπορν ενόψει της έναρξης του Γουίμπλεντον, κάπου στο βάθος κοντά στο κορτ όπου προετοιμαζόταν η Μαρία, σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media, διακρίνεται στο βάθος ένας ψιλόλιγνος άνδρας με μαύρα γυαλιά και κουκούλα να παρακολουθεί διακριτικά τη Σάκκαρη καθισμένος σε μια γωνιά.

Μετά από αυτό το twitter πήρε φωτιά και για πάρτη τους φτιάχτηκε hashtag στα social media. Το #Tsitsikari (από το Tsitsipas και το Sakkari) είναι ήδη δημοφιλές στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια για το τι τρέχει μεταξύ τους πέφτουν βροχή.
Ο Στέφανος ο οποίος είναι νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, γνωρίζει πολλά χρόνια τη Μαρία και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει πολλές φωτογραφίες μαζί της.

Όμως και οι δυο είναι επικεντρωμένοι στο άθλημα που υπηρετούν και κανείς τους δεν έχει επιβεβαιώσει -αλλά ούτε και διαψεύσει- τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Κρατούν χαμηλούς τόνους και από ότι φαίνεται ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.

sakk.jpg