Μελέτης Ηλίας: Η Ελένη Καστάνη δεν ένιωθε καθόλου καλά! Με πήρε τηλέφωνο και…

|
THESTIVAL TEAM

Για την αποχώρηση της Ελένης Καστάνη από την παράσταση “Μαρία Πενταγιώτισσα”, μίλησε στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο Μελέτης Ηλίας.

Στο «Κρατάς μυστικό» είχε συμφωνήσει να είναι και η Μαρία Καβογιάννη, αλλά αποχώρησε. Γιατί;

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι λόγω κάποιων υποχρεώσεων που θα είχε μέσα στο καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να είναι συνεπής και έτσι προτίμησε να αποχωρήσει. Τον ρόλο της θα παίξει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που είναι εξαιρετική ηθοποιός επίσης.

Αλλά και στο θέατρο είχαμε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, γιατί δέκα μέρες πριν από την πρεμιέρα αποχώρησε η Ελένη Καστάνη.

Αυτό που μου είπε η ίδια, όταν με πήρε τηλέφωνο, γιατί επικοινώνησε με τον καθένα μας ξεχωριστά, είναι ότι δεν ένιωθε καθόλου καλά μέσα σε αυτή τη συνθήκη. Παρόλο που δεν το έχει κάνει ποτέ στην καριέρα της, προτίμησε, λοιπόν, να αποχωρήσει. Και την καταλαβαίνω, γιατί είναι πολύ σημαντικό να περνάμε καλά σε αυτή τη δουλειά. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτό το καλοκαίρι θα κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τη «Μαρία την Πενταγιώτισσα». Πρέπει να σου πω, μάλιστα, ότι για τη συγκεκριμένη παράσταση μου είχε μιλήσει ο Σταμάτης Φασουλής, όταν ακόμα κάναμε τις «Μάγισσες της Σμύρνης».

Οταν, δε, έμαθα ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, τον οποίο λατρεύω, είπα εν λευκώ «ναι». Στην πορεία βέβαια, λόγω φόρτου εργασίας που έχει ο Σταμάτης με την παράσταση του «Ωνάση», που ετοιμάζει για το Παλλάς, όπου θα κάνει και τη διασκευή και τη σκηνοθεσία και θα κρατάει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, το ανέλαβε ο Μάνος Καρατζογιάννης. Το κείμενο του Μποστ είναι πολύ αστείο και το γεγονός ότι μιλάμε σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο το κάνει ακόμη πιο ξεκαρδιστικό.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.