Στον πλατό της εκπομπής «After Dark», καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Χρύσα Ρώπα. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο παιδί της, ενώ μίλησε και για τη μητρότητα, αλλά και για το εάν έχει ερωτευτεί στη ζωή της.

«Ο γιος μου είναι 25 ετών. Τώρα είμαι μια μαμά από μακριά! Δεν ήμουν υπερπροστατευτική, ήθελα σιγά σιγά του έκτισα φτερά για να πετάξει! Η μητρότητα με άλλαξε πάρα πολύ! Ήταν όνειρο ζωής, ήθελα παρά πολύ να έχω έναν δικό μου άνθρωπο! Ο γιος μου δεν ήταν θέμα προτεραιότητας, αλλά θέμα ζωής. Ήθελα να κάνω στον γιο μου αυτά που δεν μου έκαναν έμενα!», ανέφερε σχετικά με το γιο της.

«Είμαι πιο ανοιχτή στο να είμαι ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη! Δύσκολος ο έρωτας! Νομίζω ότι από 18 χρόνων και μετά, υπήρξαν μεγάλοι έρωτες στην ζωή μου. Μου ήταν αδιανόητο να ζήσω χωρίς έρωτα. Ποτέ δεν είπα δεν ερωτεύομαι! Βεβαία πρέπει να σου πω ότι όλες οι σχέσεις μου δεν ήταν big έρωτες! Δεν τους ονομάζω έρωτες! Δεν συνέβη ούτε ο έρωτας κατά τη διάρκεια της σχέσης», τόνισε μεταξύ άλλων η Χρύσα Ρώπα.

Δείτε το βίντεο: