Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε στο Woman Magazine και αποκάλυψε πολλά για τη συνεργασία της με τον Τρύφωνα Σαμαρά αλλά και για τη ζωή της.

Τόσο η φωτογράφιση όσο και η συνεργασία της με τον Τρύφωνα Σαμαρά ήταν «Amazing» και «fantastic»;

«Εννοείται! Ο Τρύφωνας είναι η χαρά της ζωής! Τον ξέρω από παλιά. Είναι πολύ ταλαντούχος και είμαι χαρούμενη που δουλέψαμε μαζί. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και είναι τιμή μου. Το τραγούδι το άκουσα και είναι πραγματικά φανταστικό! Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει επιτυχία!».

Θα πρωταγωνιστήσει και στο video clip;

«Μου το πρότεινε να συμμετάσχω, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Εδώ και έναν μήνα ζω μόνιμα στο Λονδίνο και ήρθα μόνο για τη φωτογράφιση. Εχω κλείσει συμβόλαιο με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία εκεί και από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο Λος Άντζελες με άλλο πρακτορείο».

Είναι δύσκολη η ζωή του μοντέλου τελικά;

Είσαι συνέχεια στο τρέξιμο! Πρέπει να το αγαπάει πολύ και να έχεις πειθαρχία. Στη δική μας δουλειά πρέπει να είμαστε στρατιωτάκια, το κεφάλι κάτω και πάμε. Δεν έχει μα και μου…».

Μπορούν όλες οι κοπέλες να γίνουν μοντέλα;

«Σήμερα το modeling έχει προχωρήσει κι έχει πολλές μορφές. Υπάρχουν plus size μοντέλα, υπάρχουν διάφοροι τύποι. Αρα, ναι, θεωρώ πως, αν μια κοπέλα έχει ένα καλό σουλούπι, μπορεί να κάνει».

Η προσωπικότητα κατά πόσο μετράει στην επιτυχία ενός μοντέλου;

«Ο χαρακτήρας είναι το 60%, κατά τη γνώμη μου. Και η αυτοπεποίθηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία. Οχι μόνο στη μόδα, γενικά. Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν συμβαίνει, αυτό καθρεφτίζεται στο πρόσωπο σου και αυξάνει την ομορφιά σου».

Μιλώντας για ομορφιά και αυτοπεποίθηση, δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω και για τις επεμβάσεις. Η ίδια έχετε πει στο παρελθόν ότι πήγατε σε λάθος γιατρό και σας έκανε υπερβολή στα χείλη. Τι συμβουλεύετε τα νέα κορίτσια;

«Έχω αναλωθεί πολύ στο να μιλάω γι’ αυτό. Δεν είμαι γιατρός, δεν μπορώ να συμβουλέψω. Όποια θέλει να το κάνει ας το κάνει. Δικό της είναι το πρόσωπο, δικό της είναι το σώμα. Δεν μπορώ εγώ να πω αν πρέπει ή όχι να κάνουν κάτι. Να πάνε σε έναν καλό γιατρό μόνο. Άλλη συμβουλή δεν έχω να δώσω. Να προσέχουν πού θα πάνε να το κάνουν μόνο. Αυτό».

Περιμένατε ότι θα στεφθείτε Σταρ Ελλάς;

«Περίμενα ότι θα πάρω κάποιον τίτλο, δεν ήξερα αν θα είναι αυτός. Σίγουρη δεν θα μπορούσα να είμαι, αλλά πίστευα ότι θα πάρω τίτλο».