Γνωστή ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για πολλά πράγματα ενώ επίσης αναφέρθηκε και στην απίστευτη φάρσα που έκανε στον τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη πριν από λίγο καιρό.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Μουμούρη η οποία αποκάλυψε την τελευταία φορά που…

Διασκέδασε πραγματικά στο ρεπό της; «Πριν από έναν μήνα, όπου έμεινα στο κρεβάτι όλη τη μέρα, το απόγευμα σύρθηκα στον καναπέ, άνοιξα την τηλεόραση και απόλαυσα ένα επεισόδιο του MasterChef. Ήταν ξεκούραστα»

Δέχτηκε ρομαντική έκπληξη από τον σύντροφό της; «Δεν μου κάνει ποτέ εκπλήξεις. Δεν περνάει μέρα, όμως, που να μη μου απαριθμήσει τους λόγους που με αγαπάει, με θαυμάζει, με πιστεύει και με στηρίζει. Αυτό –έπειτα από δέκα χρόνια– είναι από μόνο του έκπληξη»

Οργάνωσε μια φάρσα; «Πριν από δύο χρόνια, όταν τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη με τον Κώστα Καραφώτη. Πήγα με τον άντρα μου στο ΚΕΠ να υπογράψουμε υπεύθυνη δήλωση πως μου επιτρέπει να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με τον Καραφώτη. Όταν του παρέδωσα τη δήλωση, έμεινε άναυδος!»

Έκανε μια κραιπάλη; «Τον Φεβρουάριο, όπου, ύστερα από 16 ώρες δουλειάς, γύρισμα και δύο παραστάσεις, αντί να βρεθώ στο κρεβάτι μου, βρέθηκα με την παρέα στην πίστα ενός ρεμπετάδικου να χορεύω με αγνώστους μέχρι το πρωί!»

Είδε έναν εφιάλτη; «Πριν από τη φετινή μου πρεμιέρα. Το γνωστό αγχωτικό όνειρο του ηθοποιού. Είδα πως δεν μπορούσα να φτάσω στο θέατρο, έφτασα τελικά αργά σε άλλο θέατρο, φόρεσα άλλο κοστούμι, θα έλεγα κείμενο που δεν ήξερα, και βγαίνοντας στη σκηνή έπεσα πάνω στον Κιμούλη!»

moumouri.jpg