Η Βίκυ Σταυροπούλου θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», μετά την απόφαση της Ελένης Καστάνη να αποχωρήσει από την παράσταση. 

Η ηθοποιός έχει λιγότερο από δέκα ημέρες για να μάθει τον ρόλο της. 

Στην ίδια παράσταση πρωταγωνιστεί και η κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα και με αφορμή τα όσα έγιναν, έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τη μητέρα της στο Instagram.  

“Ε τώρα τι να πω; Νομίζω είναι απ τις φορές που η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και τα λόγια είναι περιττά. Ωστόσο, είχαμε φανταστεί λίγο αργότερα την «πρώτη μας φορά» για πολλούς λόγους αλλά τα γεγονότα μας πρόλαβαν. 

Στην αρχή με έπιασε βαθιά μέσα μου ένα άγχος κι ένας φόβος ,αλλά μια πρόβα χρειάστηκε για να πω «ουαου!!θα περάσουμε φαντάστικά ΑΝ καταφέρουμε να μην γελάσουμε πάνω στην σκηνή». 

Να λοιπόν που μετά από πολλές «πρώτες φορές» που έχουμε ζήσει οικογενειακώς, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε και αυτό! Να κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα παίζοντας μαζί 

«Μαμά», είμαι πολύ περήφανη για σένα για ευνόητους λόγους. 

«Βίκυ», είσαι υπέροχη συνάδελφος και τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια ακούω ανθρώπους να θέλουν να δουλεύουν ξανά και ξανά μαζί σου. 

Ευχαριστούμε πολύ – ξέρεις εσυ! 

Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιααα Τα λέμε…παντού!!”, έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας των πρωταγωνιστών της παράστασης. 

2019-06-21 (1).png