Δύσκολες ώρες για την Μαίρη Χρονοπούλου το τελευταίο διάστημα. Η ηθοποιός σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλκίνοου Μπουνιά στην Espresso, χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματα της. 

Παράλληλα όμως έχασε και τον φύλακα άγγελό της, τη Γεωργιανή βοηθό της, η οποία ήταν κοντά της από το 2001. Πριν από λίγο καιρό η Λαμάρα επέστρεψε στην πατρίδα της και μάλλον οριστικά αυτή τη φορά -το 2015 είχε ξαναφύγει για τη χώρα της, αλλά γύρισε κοντά στην ηθοποιό ύστερα από ενάμιση χρόνο. 

«Μετά τη φυγή της Γεωργιανής βοηθού, η Μαίρη Χρονοπούλου δοκίμασε να συνεργαστεί με μια άλλη αλλοδαπή κοπέλα, αλλά δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε και τελικά εξαφανίστηκε… για περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι της στην Παιανία, κάνοντας τους φίλους της να ανησυχούν. Αυτό το διάστημα η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία για τα πολλά κινητικά, και όχι μόνο, προβλήματα που αντιμετωπίζει», αναφέρει πηγή που επικαλείται η εφημερίδα. 

Σήμερα η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται πάλι στο σπίτι της και οι φίλοι της προσπαθούν να καλύψουν το κενό που άφησε η Λαμάρα. Πάντως, οι δύο γυναίκες, που είναι πολύ δεμένες και επικοινωνούν σχεδόν κάθε βράδυ μέσω Skype, δεν αποκλείεται στο μέλλον να ξανασυναντηθούν στην Ελλάδα, ίσως σε ενδεχόμενες διακοπές της Λαμάρα στη χώρα μας.