Η Ιωάννα Μπουρλόκα μίλησε για τη συμμετοχή της στο MasterChef 3, στην εκπομπή του Star Channel, «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Η ίδια μίλησε για τους στόχους που πέτυχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, για την αγάπη του κόσμου, αλλά και για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, ξεχωρίζοντας φυσικά αυτή του μέντορά της, Πάνου Ιωαννίδη, με τον οποίο είχε αναπτύξει πολύ καλή σχέση μέσα στο παιχνίδι. Αναφέρθηκε, επίσης, και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της πριν πάει στο διαγωνισμό.

Η Ιωάννα Μπουρλόκα είπε χαρακτηριστικά: «Στο MasterChef πέτυχα τους στόχους μου και με το παραπάνω κι ας μην έφτασα στον τελικό. Η αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο δεν συγκρίνεται με τίποτα! Έχω αρκετές προτάσεις για δουλειά με πρώτη και καλύτερη αυτή του Πάνου Ιωαννίδη. Είμαι 33 ετών, πολλοί μου λένε ότι δεν μου φαίνεται. Όταν ήρθα στην Αθήνα από την Σπάρτη δυσκολεύτηκα πολύ! Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου. Πριν μπω στο MasterChef ήμουν ελεύθερη, τώρα είμαι ερωτευμένη!».