Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Δείτε το νέο “παλάτι” τους στη Σαντορίνη (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, μετά από αρκετά χρόνια, αποχαιρετούν τη Μύκονο.

Ο σύζυγος της ηθοποιού, αποφάσισε ν’ ανοίξει τα φτερά του και να επεκταθεί επαγγελματικά στη Σαντορίνη, αφού δημιούργησε έναν νέο χώρο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Το νέο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου βρίσκεται στο Ημεροβίγλι με θέα το απέραντο γαλάζιο και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Μάλιστα, η πολυτέλεια αποτυπώνεται και στην τιμή των δωματίων, αφού σύμφωνα με το Λοιπόν, μια διαμονή στη σουίτα του ξενοδοχείου αγγίζει τις 2.300 ευρώ.

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει σε δημοσιογράφους: «Το καλοκαίρι θα είμαστε στη Σαντορίνη, γιατί εκεί θα δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά ο σύζυγός μου. Οπότε, θα είμαστε εκεί. Χαιρετάμε τη Μύκονο».

Η ηθοποιός στηρίζει τον σύζυγό της σε κάθε του επαγγελματικό βήμα και αυτή τη φορά δεν θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο. Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι, φροντίζουν ν’ αφιερώνουν ο ένας στον άλλο τον απαραίτητο χρόνο, αλλά και στον γιο τους, που από την ημέρα που έχει έρθει στον κόσμο τους έχει αλλάξει τη ζωή.

Δείτε φωτογραφίες από το νέο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου στην gallery παρακάτω:

santorini.jpg

santorini1.jpg

santorini2.jpg

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.