Την "έκραξε" στην ίδια της την εκπομπή και το βίντεο προβλήθηκε κανονικά. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Νίκο Γκάνο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και δεν δίστασε να πει τα χειρότερα για την παρουσιάστρια και την περίοδο που είχαν περάσει μαζί σε κοινή τηλεοπτική στέγη. 

Η συνεργασία έληξε άδοξα και η αντιπάθεια που από την πλευρά του τραγουδιστή προς την παρουσιάστρια συνεχίζεται. «Τη Ναταλία Γερμανού την συμπαθούσα πάρα πολύ πριν την γνωρίσω. Ο μόνος διάσημος που έχω κάνει unfollow στο Instagram είναι η Ναταλία, νομίζω την είχα κάνει και block. Τώρα που θα πας το βίντεο αυτό στη Ναταλία δεν το σκέφτεσαι;», είπε ο τραγουδιστής στη Φωτεινή Πετρογιάννη που έκανε τη συνέντευξη.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε τα εξής:

«Τι να πω; Ήταν μια χρονιά στο Epsilon που δεν είχε περάσει ωραία ο Νίκος. Ξέρει πολύ καλά για ποιο λόγο δεν είχε περάσει ωραία, ξέρει πολύ καλά ότι δεν ευθυνόμουν εγώ. Τα υπόλοιπα… μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια Νικούλη μου! Ξέρει πολύ καλά, αλλά ας το αφήσουμε. Εγώ, καλή καρδιά! Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου, νομίζω καλά έχουν πει. Κατά τα άλλα τον καταλαβαίνω γιατί δεν είχε περάσει καλά, αλλά πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος. Σίγουρα δεν ήμουν εγώ. Αυτό θα πω και θα σωπάσω».

Και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε.