Ξέσπασε η Βίκυ Βολιώτη στο instagram. Η ηθοποιός εξέφρασε την δυσαρέσκειά της, σχετικά με τα σκουπίδια που πετάει πολύς κόσμος που ανεβαίνει για να δει τη θέα από την Ακρόπολη.

Συγκεκριμένα η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία την οποία σχολίασε γράφοντας:

«Υπάρχει ένα σημείο κοντά στο σπίτι μου που έχει υπέροχη θέα στο λεκανοπέδιο, την Ακρόπολη, τη θάλασσα. Κάθε δειλινό ανεβαίνουν εδώ – πάντα με αυτοκίνητο ή μηχανή , ποτέ με τα πόδια , εξαιτίας της μεγάλης ανηφόρας – ζευγάρια, οικογένειες, μοναχικοί τύποι προκειμένου να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.

Φέρνουν μαζί τους κι έναν καφέ, παγωτό, κάποιο σνακ ή αλκοολούχο ποτό για να μην απολαμβάνουν ξεροσφύρι την ωραία θέα. Φεύγοντας μαζεύουν τα σκουπίδια τους στη σακούλα με την οποία τα έφεραν και την κρεμούν νοικοκυρεμένα στα κάγκελα. Ότι τι; Οτι κάποιος μετά από αυτούς θα περάσει να τα ξεκρέμασει για να τα πετάξει;

Ο καιρός περνά, οι σακουλές σκίζονται, τα σκουπίδια πέφτουν κάτω. Αναρωτιέμαι λοιπόν κάθε φορά που περνάω τι εμποδίζει αυτούς τους ρομαντικούς , τους λάτρεις της όμορφης θέας να πάρουν τη σακούλα μαζί τους με το μεταφορικό τους μέσο και να την πετάξουν στον πλησιέστερο σκουπιδοτενεκέ που απέχει 100 μέτρα από κει.

Μυστήρια πράγματα! Εκτός αν το κάνουν προκειμένου να στολίσουν τα κάγκελα που μοιάζουν μονότονα έτσι καφέ που είναι και χρειάζονται κάποιες χρωματιστές πινελιές …»