Ένα σπίτι οδηγεί πρώην παντρεμένο ζευγάρι της Showbiz, στις αίθουσες του Δικαστηρίου.

Ο λόγος για τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο και τη σύζυγό του Κάιλι Μπαξ, οι οποίοι μετά το διαζύγιο βρίσκονται στα Δικαστήρια για το σπίτι τους στο Cabridge.

Ο Σπύρος Πώρος παρουσίασε στο Ανώτατο Δικαστήριο και στην Αστυνομία μια υπογεγραμμένη σύμβαση πώλησης και αγοράς αγια το αγρόκτημα αξίσας 1,3 εκατομμύρια δολάρια που είχαν υπογράψει με τη σύζυγό του.

Επίσης, ο φωτογράφος παρουσίασε και τα έγγραφα που καταχωρίστηκαν λίγους μήνες πριν από τον χωρισμό τους όπου το όνομά του είχε αποκλειστεί από την κυριότητα.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αφαιρέθηκε ως αγοραστής χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι, ακόμα και αν το έγγραφο που επιτρέπει την αλλαγή ιδιοκτησίας υποδηλώνει την υπογραφή του, δεν το υπέγραψε. Τόνισε πως πίστευε ότι εκείνος και η πρώην σύζυγος του-ήταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου, αφού μαζί υπέγραψαν τα συμβόλαια πώλησης και αγοράς.

Η συμφωνία πώλησης και αγοράς υπογράφηκε, στις 7 Σεπτεμβρίου 2013, με τη μεταβίβαση ιδιοκτησίας να έχει πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2013. Η απόφαση και τα αρχεία περιουσίας δείχνουν ότι το αγρόκτημα του Cambridge μεταφέρθηκε στην κυριότητα της και των γονιών της, ενώ το δικό του όνομα δεν εμφανίζεται στα έγγραφα ιδιοκτησίας.

Εκείνη, σε δηλώσεις της στη «Herald on Sunday» εξήγησε πως ο πρώην σύζυγος της είχε καμία απαίτηση για το αγρόκτημα στο Cambridge που αγόρασε όταν επέστρεψε από το εξωτερικό, όπου εργαζόταν ως μοντέλο για δέκα χρόνια.

Σήμερα το αγρόκτημα, σύμφωνα με το Secret ανήκει στην εταιρεία του μπαμπά του μοντέλου, και εκείνη είναι μέτοχος.

proinzeygari.jpg