Μια περιπέτεια είχε χθες με την υγεία του, ο γνωστός σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου.

Συγκεκριμένα, όπεριέγραψε ο ίδιος, μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, την ώρα που περπατούσε στον δρόμο, ένιωσε μια αδιαθεσία κι έπεσε λιπόθυμος.

Μέσα από αυτή τη δυσάρεστη όμως στιγμή, διαπίστωσε ότι ο κόσμος ακόμα ενδιαφέρεται για τον συνάνθρωπό του, καθώς πολλοί άνθρωποι έτρεξαν αμέσως να τον βοηθήσουν.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Κι όμως κάτι έχει αλλάξει εκεί έξω...Ένα χθεσινό λιποθυμικό μου επεισόδιο-και νταμπλά τον λες- κατά μεσής του δρόμου, μου έδωσε μια νότα αισιοδοξίας για την μεταμόρφωσή μας. Για πότε βρέθηκε νερό -πότε μαζεύτηκε γύρω ένα στίφος- πόσα παρήγορα λόγια- πόσες ζεστές φωνές -πόσα ανήσυχα βλέμματα. Σαν σάικο που είμαι -άρχισα να παρατηρώ το πλήθος από πάνω μου. Είδα ματιές που με ανακούφισαν. Διέκρινα ένα γνήσιο ενδιαφέρον. Κι όταν επανήλθα-το νοιάξιμο δεν μειώθηκε. Πρώτη φορά είχα τόσες προσφορές για καφέ...Όλοι εκείνοι οι πολλοί ήταν το φάρμακο-δυναμωτικό για την επίπονη επιστροφή στο σπίτι...Οκ δεν χάθηκαν όλα...Και αυτό δεν είναι λίγο...Καλημέρα σε μια πιο όμορφη μέρα!!"