Για δεύτερη φορά παππούς έγινε ο Σταμάτης Γονίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο δημοφιλής τραγουδιστής απέκτησε ένα υγιέστατο εγγονό που ήρθε στον κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης. Ο μικρός είναι γιος της μικρότερης κόρης του, Στεφανίας Γονίδη, η οποία παντρεύτηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη τον μουσικό Στέργιο Βήττα, τον περασμένο Μάρτιο στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι πόνοι άρχισαν τα χαράματα της ίδιας ημέρας και ο τοκετός ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις πέντε το απόγευμα, σε ιδιωτικό μαιευτήριο των νοτίων προαστίων. Ο σύζυγος της Στεφανίας, παρέα με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, συμπεθέρια, γονείς και στενούς φίλους βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής επί ώρες μέχρι ο γιατρός να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα.

Ο μικρός, δεν θα πάρει το όνομα του Σταμάτη Γονίδη, αλλά θα βαφτιστεί Βασίλης, όπως έλεγαν τον μεγάλο αδερφό του Στέργιου Βήττα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. Η άφιξη του μωρού σκόρπισε μεγάλη χαρά στις οικογένειες των δύο νέων!  Να σου θυμίσουμε πως, ο Σταμάτης Γονίδης έγινε για πρώτη φορά παππούς τον Απρίλιο του 2018, όταν κράτησε στην αγκαλιά του το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η κόρη του, Ασημίνα.