Αντώνης Καρυστινός: Κινούμαι με όλα τα μέσα μεταφοράς, είναι αναπόφευκτο να μιλάω με τον κόσμο

|
THESTIVAL TEAM

Ο Αντώνης Καρυστινός μιλά για τον ρόλο του Ορέστη στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1. Επίσης, αναφέρεται στο μυστικό που ανακαλύπτει ο ήρωας για τον Παύλο και την Αθηνά, αλλά και για το φινάλε που θα ήθελε να γραφτεί φέτος στο πετυχημένο σίριαλ στο οποίο και πρωταγωνιστεί.

Νιώθετε ότι φέτος ήταν μια πολύ δυνατή χρονιά για σας;

«Αν έχετε εκλάβει αυτό, χαίρομαι πάρα πολύ. Χαίρομαι γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου, γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο».

Ο κόσμος σας μιλά στον δρόμο για την «Επιστροφή»;

«Κινούμαι με όλα τα μέσα μεταφοράς, είναι αναπόφευκτο να μιλάω με τον κόσμο και να με ρωτάει, και εγώ τους λέω ότι έχω ένα συμβόλαιο και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω».

Ο Ορέστης, ο ήρωας που υποδύεστε, ποιο ένοχο μυστικό κρύβει;

«Εχουν γίνει σημεία και τέρατα. Από μία συγκυρία πραγμάτων ήρθε σε δεινή θέση, έκρυψε ένα τεράστιο μυστικό για πάρα πολλά χρόνια. Από κει και πέρα κατάφερε να μη νοσηλευτεί γιατί κάποιος άλλος νοσούσε δίπλα του, που δεν είναι άλλος από τη γυναίκα του. Μια συγκυρία άλλη μεγαλύτερη όμως τον ανάγκασε να δημιουργήσει ένα δεύτερο μυστικό».

Θα ανακαλύψει κάποιο μυστικό σε σχέση με την Αθηνά και τον Παύλο;

«Ναι, θα είναι άλλη μία τραγική ειρωνεία που συνδέει τον Παύλο με την Αθηνά».

Ποιο είναι το σχέδιο του Ορέστη σε σχέση με την Έλενα. Θα τη διεκδικήσετε ξανά;

«Ηδη τη διεκδικώ και θα τη διεκδικώ μέχρι τέλους».

Ποιο θα θέλατε να είναι το φινάλε της «Επιστροφής»;

«Ένα ήσυχο φινάλε γίνεται; Να σταματήσει να υποφέρει ο κόσμος. Ας είναι ο καθένας μόνος του ας είναι όλοι μαζί, αλλά ήρεμοι».

Στα social media διαβάζετε τα σχόλια;

«Δεν έχω χρόνο να διαβάσω σχόλια. Ο καθένας γίνεται συγγραφέας πάνω στο υπάρχον κείμενο. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαβάζω και τα δικά του σχόλια, με τίποτα. Προσπαθώ να διατηρώ μία σχέση με το Μέσο, μπαίνω στην παγίδα του κινητού, αλλά όχι τόσο συχνά».

Η παρουσίαση μίας εκπομπής είναι στα σχέδια σας. Ποιο κόνσεπτ θα σας κέντριζε το ενδιαφέρον;

«Υπάρχουν κάποια ξένα κόνσεπτ που θα με ενδιέφεραν, μπορεί και χιουμοριστικά, διασκεδαστικά και ψυχαγωγικά. Θα μπορούσα να με δω σε κάτι τέτοιο».

Φέτος για άλλη μία χρονιά είδαμε στην τηλεόραση ριάλιτι. Μαγειρικής, επιβίωσης και έρωτα. Γιατί κινούνται τα κανάλια σ’ αυτήν τη λογική; Σας βρίσκει σύμφωνο;

«Στην τηλεόραση έχει απ’ όλα, σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχουν τα πιο εύπεπτα, τα ψυχαγωγικά, έτσι είναι η τηλεόραση, αυτό είναι το Μέσο».

Έχετε κάνει τηλεόραση, θέατρο και σινεμά. Υπήρξαν συνεργασίες δύσκολες, συνεργάτες αγενείς;

«Πέρασα πολύ όμορφα σε αρκετές δουλειές, υπήρχαν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι, που έμαθα απ’ αυτές τις συνεργασίες και πολλές φορές τους ανακαλώ στη μνήμη μου. Κάθε φορά, σε κάθε καινούργια δουλειά, ψάχνω έναν ταλαντούχο να κάνω παρέα μαζί του. Ευτυχώς ακόμη βρίσκω τέτοιους ανθρώπους και στο σινεμά και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Και αυτή είναι η ελπίδα μου».

Αν και κινείστε στον χώρο του θεάματος, κρατάτε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα…

«Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο και τις δικές του αξίες».

Έχετε κάνει λάθη στην καριέρα σας;

«Πολλά, και τα επιδιώκω. Αν δεν κάνεις λάθος, δεν θα μάθεις» λέει στο tv Έθνος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.