Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία είπε πως η ίδια προφυλάσσει την προσωπική της ζωή αλλά φροντίζει πάντα να είναι ενημερωμένοι οι γιοι της.

«Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για τις σχέσεις μου. Κάποια πράγματα μπορεί να έχουν βγει. Δεν είναι κάτι που με ευχαριστεί, δεν είναι κάτι που επικοινωνώ, ούτε είναι στον χαρακτήρα μου. Γενικότερα οι δικοί μου άνθρωποι είναι ενημερωμένοι για το τι γίνεται. Δεν έχουν ακούσει ποτέ κάτι για το οποίο δεν γνωρίζουν ή δεν γνωρίζουν την αλήθεια. Οπότε δεν έχω βρεθεί ποτέ σε θέση να εξηγήσω κάτι γιατί το διάβασαν από κάπου. Φροντίζω τα παιδιά να είναι ενήμερα από πριν για το τι συμβαίνει, ώστε να μη βρεθούν ποτέ προ εκπλήξεως».

Ανάμεσα σε άλλα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί και μοιράστηκε τις σκέψεις της: «Παλιότερα το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού το σκεφτόμουν πιο πολύ. Τώρα σου λέω ότι δεν το αποκλείω γιατί μπορεί να προκύψει κάτι στη ζωή μου που να με οδηγήσει εκεί και θα είμαι πολύ θετική και ανοιχτή σε κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου ως προϋπόθεση, ότι οπωσδήποτε πρέπει να μου ξανασυμβεί».

Τι λέει για το γεγονός ότι έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία και το διαζύγιο της; «Έγινα μαμά στα 24. Δεν ήθελα από μικρή οικογένεια. Ήθελα οικογένεια, αλλά δεν ήταν κάτι που είχα σκεφτεί ότι θα το κάνω από πολύ μικρή. Προέκυψε στη ζωή μου εκείνη τη χρονική στιγμή. Η φάση του διαζυγίου, όπως κάθε διαζύγιο στην αρχή είχε αναταράξεις. Αλλά πάρα πολύ γρήγορα αποκαταστάθηκαν όλα αυτά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.