Ένα χρόνο μετά την εκρηκτική της εμφάνιση με τα χρώματα της Κύπρου, η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision και όλοι οι θιασώτες του μουσικού διαγωνισμού περιμένουν να τη δουν στον μεγάλο τελικό (18 Μαΐου), όπου θα ερμηνεύσει με τους Conchita Wurst, Måns Zelmerlöw και Verka Serduchka το «Dancing Lasha Tumbai», το τραγούδι με το οποίο ο Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Παράλληλα, η «εκρηκτική» Ελένη Φουρέιρα με τον Kaan και τον θρυλικό Snoop Dogg μας παρουσίασαν πριν λίγες ημέρες το «Sirens». Το ξεσηκωτικό smash hit, που κυκλοφόρησε από την Panik Records, είναι επανεκτέλεση της διαχρονικής επιτυχίας «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics, που κυκλοφόρησε το 1983 και τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο έχει μπει στη λίστα του «Rolling Stone» με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών και, μέχρι σήμερα, έχει βγει μόνο σε διασκευές.

Η Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν την Eurovision «ζεσταίνει» το κοινό της μέσα από τα social media, χορεύοντας με το GucciGothic στιλ της.

Λίγο νωρίτερα η τραγουδίστρια πόσταρε βίντεο, στο οποίο χορεύει φορώντας το μαγιό της, σε ρυθμούς του «Sweet dreams», ενώ έκανε διαγωνισμό κατακόρυφου με τους φίλους της.