Σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Ελένη Χατζίδου είναι 4,5 μηνών και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Ετεοκλή Παύλου. 

Η μέλλουσα μανούλα παραχώρησε τις πρώτες τις δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην εγκυμοσύνη της, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες.

«Έχω άγχος στο να πάνε όλα καλά. Δεν είμαι τρελή και παλαβή να σκέφτομαι όλη την ώρα πως κάτι κακό μπορεί να συμβεί. Έχω έναν άντρα που με προσέχει και νιώθω πολλή ασφάλεια μαζί του… Έχει 2-3 μέρες που άρχισα να νιώθω το μωρό. Είναι φοβερό γιατί όσο και να ακούς από άλλους, αν δεν το περάσεις εσύ δεν το καταλαβαίνεις… Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα στους πρώτους μήνες. Πολλές ναυτίες. Ήμουν στο σπίτι κλεισμένη για δυο μήνες. Είχα θεματάκια και ακόμη έχω. Όχι τόσο έντονες οι ναυτίες και οι αναγούλες, αλλά δεν είναι σαν να μην καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι με τις ώρες μου. Η όρεξή μου σταδιακά ανοίγει περισσότερο…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο: