Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύονται στην Κρήτη.

H αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εστία»: «Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας, το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας, το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτην».

Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του Λευτέρη και είναι και το μέρος που γνωρίστηκαν σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας

Η Βάσω μίλησε πρώτη φορά για τον επικείμενο γάμο της μετά την αναγγελία που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Σιγά που δεν θα το μαθαίνατε για τον γάμο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πέθανε και αυτή δεν πειράζει. Δεν ξέρω αν θα είναι παραδοσιακός ο γάμος, θα δείξει». Και πρόσθεσε: «Ανεβάζω φωτογραφίες με τον σύντροφό μου όταν αισθανθώ κάτι και κάποια φυτογραφία μου αρέσει. Δεν είναι και πάρα πολλές. Δυο-τρεις είναι. Ίσως τα stories είναι περισσότερα. Αν μου αρέσει κάτι θα το ανεβάσω. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις».

Δείτε όσα είπε: