Για τις συνεργασίες του με τους συναδέλφους του, μιλάει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Κώστας Μαρτάκης και αποκαλύπτει αν έχει τύχει να του βάλουν... τρικλοποδιά.

Πού πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η συμπεριφορά των συναδέλφων σου και είναι τόσο ονειρικές οι συνεργασίες σου;

«Ίσως επειδή έχω ξεκινήσει από τον αθλητισμό, έκανα πρωταθλητισμό και το άθλημα ήταν ομαδικό. Έχω μάθει πως κοιτάς την πάρτη σου πάντα, αλλά κοιτάς να είσαι πετυχημένος και καλός, χωρίς να δημιουργήσεις προβλήματα στο σύνολο»

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε καμία τρικλοποδιά και κανένα πισώπλατο μαχαίρωμα στην πορεία σου;

«Η ζήλια δεν είναι ένα αίσθημα που ελέγχεται από την πλευρά εκείνου που είναι καλός και δεν την αισθάνεται. Δεν εισέπραξα ποτέ κάποια τρικλοποδιά ή αν υπήρξε κάποιο μαχαίρι στην πλάτη, αλλά και να συνέβαινε αυτό, είμαι ο άνθρωπο$ που κοιτάω τη δουλειά μου, να είμαι καλός σ' αυτό που κάνω, γιατί το αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να περάσει καλά ο κόσμος. Ας μου βάλουν όσες τρικλοποδιές θέλουν, δεν μ' ενδιαφέρει»

Έχεις νιώσει ότι έχεις συμβιβαστεί, ότι χρειάστηκε να το κάνεις για κάποιο λόγο;

«Σίγουρα, όλη η ζωή είναι συμβιβασμοί, αλλά είμαι και λίγο αντιδραστικό στοιχείο. Είμαι Δίδυμος με Δίδυμο, υπάρχουν στιγμές που πρέπει να συμβιβαστώ με κάποιες καταστάσεις και κάποιες άλλες που δεν το σηκώνει το DNA μου”

Πες μου μια κατάσταση που έπρεπε να συμβιβαστείς και δεν το... σήκωσε το DNA σου;

«Αυτό συμβαίνει κυρίωw στα προσωπικά μου. Μια σχέση δεν θέλει προσπάθεια μόνο από τον έναν, αλλά και από τουw δύο, θέλει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Πιστεύω παράλληλα ότι οι πολλοί συμβιβασμοί σε μπουκώνουν κάποια στιγμή στη σχέση κι έχεις ξέσπασμα»

Έχεις συμβιβαστεί περισσότερο απ' όσο έχουν συμβιβαστεί άλλοι;

«Όχι, με κάποια μαγικό τρόπο στη σχέση συμβιβάστηκα όσο δεν με «έπνιξε», δεν έφτασα σε σημείο να εκραγώ μετά από 1-2 χρόνια. Μπορεί να μπουκώσεις με τους πολλούς συμβιβασμούς» είπε στο Λοιπόν.