Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, η Άννα Παναγιωτοπούλου παραδέχεται για πρώτη φορά δημόσια πως ο μεγάλος έρωτας της ζωής της υπήρξε ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός Μάνος Κατράκης που άφησε το ανεξίτηλο στίγμα του στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε σε ηλικία 20 ετών με τον σύζυγό της, όμως όπως παραδέχεται, ο έρωτας της ζωής της ήταν ο Μάνος Κατράκης. «Ο έρωτας της ζωής μου ήταν ο Κατράκης. Δεν υπήρχε σχέση αλλά με βοηθούσε όσο πήγαινα στη σχολή. Ήταν σαν πατρική φιγούρα, αυτό που δεν είχα. Πήγε στην Κρήτη και παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα».

Η αγαπημένη ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αναφέρθηκε και στα φοιτητικά της χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πήγα για σπουδές στην Ελβετία αλλά δεν είχε δραματική σχολή και έφυγα. Πήγα στην Ιταλία, έφαγα όλα μου τα λεφτά και γύρισα». Σήμερα, είναι μία ευτυχισμένη μαμά αλλά και γιαγιά ενός πολύ χαριτωμένου κοριτσιού. Η ίδια αποκάλυψε: «Ο γιος μου παντρεύτηκε μόλις τελείωσε το Πολυτεχνείο. Με ρώτησε, τι λες εσύ, δεν θα πω τη λέξη γιατί δεν περνά στην τηλεόραση».

Πηγή: Protothema.gr