Η αποχώρησή του, τόσο από το πολύ πετυχημένο σήριαλ «Το σόι σου», που τον ανέδειξε, η αποχώρησή του από το θεατρικό «Μαριχουάνα Stop» αλλά και λίγο καιρό αργότερα από το «Toc Toc» καθώς και η πολυσυζητημένη συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι πολύ προσωπικές παραδοχές του έγιναν talk of the town.

Ο ίδιος έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου όλο αυτό το διάστημα. Αλλά αν κάτι μπορεί να πει κανείς για τον Ευθύμη Ζησάκη είναι πως δεν έχει μάθει να το βάζει κάτω ακόμα και στα δύσκολα. Ιδιαίτερα στα δύσκολα θα λέγαμε εμείς.

Αθλητής σε επίπεδο πρωταθλητισμού από μικρός ο Ευθύμης ξέρει καλά να «μαστιγώνει» τον εαυτό του όταν χρειάζεται και τώρα το χρειάστηκε και το έκανε. Στα καλύτερά του, μετά από ένα πολύ δύσκολο για τον ίδιο διάστημα, απολαμβάνει πια την συμμετοχή του στο φετινό YFSF, ξανασυναντά τον Ευθύμη που έχασε για λίγο και προχωράει μπροστά. Εξάλλου η στασιμότητα δεν ήταν ποτέ στο στιλ του.

«Με πετυχαίνεις σε μια καλή φάση τώρα, στην οποία έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα, έχω μπει σε μια διαδικασία αναπροσαρμογής σε κάποια πράγματα.

Λίγο με τον εαυτό μου, λίγο με τη ζωή μου, λίγο με τη δουλειά μου, λίγο με όλα… Νομίζω ότι όλα αυτά μαζί γίνονται»

 -Σε τι δεν ήσουν ικανοποιημένος; Γιατί τέτοιες αλλαγές γίνονται όταν «γυρίζει» το μάτι μας συνήθως…

«Μπράβο, ακριβώς. Δεν ήμουν ικανοποιημένος από τον ίδιο μου τον εαυτό. Πολλές φορές ενώ υπήρχε το καρότο που λένε δεν υπήρχε η διάθεση. Εγώ δεν είχα διάθεση. Αυτό ίσως οφείλεται σε μια ανεπίσημη κατάθλιψη.

Δεν ξέρω και πως να το πω, γιατί δεν το έχω ξαναπεί κιόλας, αλλά επειδή γνωριζόμαστε και είμαστε και φίλοι χρόνια δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν είχα καμία διάθεση για να αναλάβω το οτιδήποτε που δινόταν σαν αποστολή είτε αυτό λέγεται ρόλος ή show ή οτιδήποτε άλλο και αυτό κράτησε σχεδόν για έναν χρόνο».

Αναπροσαρμογή

-Είσαι ένας άνθρωπος που είναι αναμφισβήτητα όμορφος, ταλαντούχος, χαρισματικός και τυχερός, γιατί σαφέστατα υπήρξες και τυχερός…

«Σαφέστατα και τυχερός. Γιατί τα πράγματα μου ήρθαν πολύ καλά και πολύ γρήγορα»

-Γιατί λοιπόν ενώ είχες απλόχερα χαρές έφτασες σε σημείο να γίνεις εν μέρει αυτοκαταστροφικός;

«Γιατί ο ίδιος σου ο εαυτός μπορεί να σε βάλει σε μια τέτοια διαδικασία μπορεί και γιατί δεν έχει μάθει να ακούει το όχι και ίσως είναι και μια αυτοεκπαίδευση. Ίσως η αυτοεκπαίδευση γίνεται πολλές φορές μέσω της κατάθλιψης. Ίσως πρέπει να κατεβεί η στάθμη του νερού στο πηγάδι για να βρούμε καινούργιο νερό. Ίσως χρειάζεται τελικά. Ομολογώ πως νιώθω πιο πλήρης πια».

-Και πιο σίγουρος;

«Πιο σίγουρος, όχι. Πιο σίγουρος μόνο όσον αφορά τις επιλογές μου. Δηλαδή πια την επιλογή μου θα την κυνηγήσω μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου»

-Τι έκανες πριν; Τον «χάιδευες» τον εαυτό σου; Του χαριζόσουν;

«Ναι. Γιατί είχα γενικά μια τάση παραχαϊδέματος από τον κύκλο μου. Τώρα πια όμως έχω εκπαιδευτεί από τον ίδιο μου τον εαυτό. Και μιλάω πολύ ειλικρινά και από καρδιάς. Μπήκα σε αυτήν την διαδικασία και την συνεχίζω».

 -Ποια ήταν η «σφαλιάρα» που σε έκανε να ξυπνήσεις; Γιατί συνήθως κάτι γίνεται και συνερχόμαστε…

«Δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο γεγονός. Το έβλεπα ότι συμβαίνει και κάποια στιγμή πολύ συνειδητοποιημένα πήρα την απόφαση και είπα οκ αυτή τη στιγμή είμαι έτοιμος να στερηθώ, είμαι έτοιμος να προσπαθήσω για το κάτι παραπάνω, είμαι έτοιμος να μην εφησυχαστώ σε τίποτα και αυτή τη στιγμή είμαι έτοιμος να φροντίζω για να έχω».

Πηγή: gossip-tv.gr