“Έμεινα στο δρόμο και κοιμόμουν σε παγκάκι! Δεν ήθελα να ζω τη βία που υπήρχε στο σπίτι”

|
THESTIVAL TEAM

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά και όταν έφτασε να μείνει στο δρόμο, μίλησε ο Μάριος Βραχάτης, στην εκπομπή “Όλα λάθος” του Πέτρου Κωστόπουλου.

«Ο πατέρας μου μας άφησε όταν ήμουν μικρός, τον γνώρισα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όταν τον ρώτησα γιατί μας άφησε, μου είπε ότι πίστευε πως ήμουν καλά με τη μητέρα μου. Με τη μητέρα μου δεν τα είχα και πολύ καλά. Ήταν περίεργες οι καταστάσεις, οικονομικά ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Εμένα μου έλειπε η αγάπη και η ζεστασιά, εφόσον δεν τα είχα, έφευγα. Οκτώ χρονών έφυγα από το σπίτι, είχα βρει δουλειά σε ένα καφενείο και πήγαινα τους καφέδες με το δίσκο.

Στα δέκα μου βρήκα δουλειά σε ένα χωράφι και μάζευα πατάτες. Σχολείο έβγαλα μόνο το δημοτικό, έπρεπε να δουλέψω. Έτυχε να μείνω και στο δρόμο, κοιμόμουν σε παγκάκι. Δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι και να ζήσω πάλι αυτές τις καταστάσεις. Κάποιες φορές υπήρχε και βία στο σπίτι. Έχω δει τα πάντα κι έχω αντιμετωπίσει τα πάντα στο δρόμο. Όταν ήμουν 11 χρονών στη Ρόδο δούλευα το πρωί σε κρεοπωλείο, το μεσημέρι σε βενζινάδικο και το βράδυ σε πατσατζίδικο», είπε μεταξύ άλλων ο Μάριος Βραχάτης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.